Naď šokuje: Chcem odísť z politiky! Z čoho obvinil Sulíka?

NETKY.SK • 7 August 2022, 08:22 • 2 min
Naď šokuje: Chcem odísť z politiky! Z čoho obvinil Sulíka?

BRATISLAVA - Minister Jaroslav Naď na festivale Atmosféra v diskusii Denníka N oznámil svoj úmysel skončiť v politike.

slovakia

left justify in out

Šéf obranného rezortu zároveň povedal, že nikdy nepodporí predčasné voľby. Obáva sa napríklad o obranu a bezpečnosť Slovenska po tom, ako by súčasná vládna garnitúra odišla zo svojich funkcií.

 

„Oznámil som Igorovi aj Edovi Hegerovi, že zvažujem, čo ďalej. Nikdy nebudem človek, ktorý by nebol lojálny, ale keď sa rozhodnem odísť z politiky, tak úplne. To sa môže stať zajtra, človek toho už má plné zuby. Reálne hovorím, úprimne, že zvažujem, čo ďalej,“ povedal Naď.

 

Zo sveta: Ukrajina tvrdí, že hrozí únik radiácie!

 

img

 

Vyjadrenie k SaS

 

„Najlepšie by bolo, aby SaS-ka ostala a mali by sme takú vládu, ako máme teraz,“ povedal s tým, že verí, že sa situácia upokojí. Stranu SaS chce naďalej vo vláde. Stranu Richarda Sulíka v rozhovore však skritizoval.

 

„Pri všetkej úcte, žiadať odchod predsedu strany, ktorá vyhrala voľby, stranou, ktorá má šesť percent, tak prepáčte, ale takto to nefunguje. Ja akceptujem, že SaS-ka má nejaké výhrady, ale hľadajme riešenia ako ich naplniť,“ povedal minister obrany a dodal: „Sme v koalícii a je to napísané v koaličnej zmluve, že sa akceptujú personálne nominácie jednotlivých strán."

 

Z domova: Šeliga ostro o Sulíkovi aj Matovičovi, napriek tomu vyzýva na dohodu: Ide o záchranu našej krajiny!

 

img

 

V diskusii taktiež obvinil šéfa liberálov, že chce predčasné voľby a nikdy mu nešlo o konštruktívny dialóg. 

 

„Richard Sulík prišiel so šéfom výskumnej agentúry AKO a povedal, že im to tak vychádza, že teraz vlastne Matovič je nepopulárny, oni (SaS) majú dobrý nárast a bude zdražovanie od januára, poďme urobiť predčasné voľby a poďme všetci spoločne zahlasovať, aby náhodou SaS-ka nebola tá, ktorá povalila ďalšiu vládu. A my sme to odmietli."

 

img

 

O odchode Krúpu

 

Ministra ľudsky sklamal aj jeho exkolega z hnutia OĽaNO poslanec Juraj Krúpa, ktorý mu nezatelefonoval, že od nich odchádza. Neskôr vstúpil do poslaneckého klubu SaS a stal sa tímlídrom pre obranu strany SaS. „Bolo to pre mňa asi najväčším osobným sklamaním, ktoré som zažil,“ povedal o konaní Krúpu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies