EXKLUZÍVNE: Zakladajúci člen Lucie Michal Dvořák prezradil Netkám, čo čaká kapelu bez Kollera aj ako získal agenta 007 Pierca Brosnana pre svoj projekt VIVALDIANNO!

NETKY.SK • 10 Marec 2024, 19:00 • 2 min
EXKLUZÍVNE: Zakladajúci člen Lucie Michal Dvořák prezradil Netkám, čo čaká kapelu bez Kollera aj ako získal agenta 007 Pierca Brosnana pre svoj projekt VIVALDIANNO!

Zakladajúci člen legendárnej kapely Lucie a autor projektu Vivaldianno Michal Dvořák strávil dva dni v Bratislave. K nám pricestoval priamo z Mexika, kde mala svetovú premiéru jeho multimediálna show VIVALDIANNO Shining Venice. V exkluzívnom rozhovore Michal Netkám prezradil ako sa mu podarila spolupráca s agentom 007 Piercom Brosnanom, ako sa stretol s členmi kapely Rolling Stones aj aké sú ďalšie plány skupiny Lucie po odchode Davida Kollera.

slovakia

left justify in out

Producent, skladateľ, textár, hráč na klávesové nástroje, člen legendárnej skupiny Lucie, autor projektu Vivaldianno. To všetko je všestranne nadaný Michal Dvořák, ktorý má za sebou tri roky svetového turné, 30 svetových metropol a vyše 250 tisíc divákov.

 

Cesta od Lucie k VIVALDIANNU bola dlhá, ale zároveň logická a prirodzená. Pri Lucii som zložil niekoľko sountrackov k filmu, mám rád výtvarné umenie a venujem sa aj sochárčeniu, mám rád scénický tanec. A to sú všetko disciplíny, ktoré som zhmotnil v projekte VIVALDIANNO. A jeho najnovšia verzia bude mať premiéru 20. marca v Bratislave,“ teší sa autor projektu VIVALDIANNO Michal Dvořák.

Na Bratislavu má Michal krásne spomienky. Spolu so skupinou Luciou tu totiž nakrútili výpravný videoklip Dotknu se ohně, ktorý sa realizoval pre kultovú reláciu Triangel. Aktuálne riešia členovia domovskej kapely Lucie odchod speváka a bubeníka Davida Kollera.

 

Naša rozlúčka sa uskutočnila po vzájomnej dohode, dá sa povedať, že to bolo pokojné a pohodové. Každý rozchod ako sa vraví, bolí, viac alebo menej obe strany. Každý koniec je však začiatok niečoho nového. Lucie v žiadnom prípade nekončí, tešíme sa na nový singel a nový album. A najmä na budúcoročnú oslavu 40-tych narodenín. Pripravujeme megakoncert s mnohými hosťami, s ktorým prídeme aj na Slovensko,“ prezradil Netkám Michal.

Pri tvorbe projektu VIVALDIANNO, ktorý je venovaný Antoniovi Vivaldimu, spolupracoval Michal Dvořák s mnohými svetovými umelcami. Jedným z nich je hollywoodska hviezda a bývalý agent James Bond Pierce Brosnan.

 

Na Pierca Brosnana som čakal tri roky. Je to veľké meno, skvelý divadelný herec, ktorý nám s prácou na VIVALDIANNE ukázal svoje kvality. Bol fantastický, veľmi milý a príjemný. Naša spolupráca prerástla v priateľstvo. Nahovoril nám hlavný hlas v celom projekte a otvoril nám dvere do sveta. Aby ale všetci rozumeli, do Bratislavy privezieme českú verziu, ktorú nahovoril Jirka Dvořák,“ pozýva tvorca Michal Dvořák.

Nenechajte si ujsť ohromujúcu show VIVALDIANNO Shining Venice, ktorá očarí mladých či starších poslucháčov aj nadšencov klasickej hudby z celého sveta. Ponorte sa do tajomného príbehu a zoznámte sa s milostnými aférami jedného z najväčších hudobníkov všetkých čias. Vstupenky na VIVALDIANNO Shining Venice 20.3.2024 v NTC v Bratislave a 30.5.2024 na štadióne HC 05 Banská Bystrica si môžete kúpiť tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Facrory, Zdroj foto: Michal Dvořák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies