Tím Petra Pellegriniho reagoval na údajné útoky na internetové stránky Ivana Korčoka

NETKY.SK • 31 Marec 2024, 10:30 • 2 min
Tím Petra Pellegriniho reagoval na údajné útoky na internetové stránky Ivana Korčoka

V sobotu došlo k výmene názorov medzi oboma tábormi kandidátov ohľadne údajných útokov na volebné stránky Ivana Korćoka. Jeho stránky aktuálne fungujú.

slovakia

left justify in out

Ivan Korčok informoval v sobotu o nedostupnosti svojej volebnej internetovej stránky:

"Priatelia, od včera večera naša stránka čelí hackerským útokom a dnes je nedostupná. Preto vás prosím, sledujte naše sociálne siete, aby vám nič neuniklo.

Po tom, čo sa v ostatných dňoch objavil falošný web, ktorý sa tvári ako môj kampaňový a očividne ho vyrobil ten istý človek, ktorý robil aj web Petra Pellegriniho, asi nie je úplne ťažké zistiť, čo sa deje. Voľby sú už o týždeň."

Redakcia Netky.sk dostala i vyjadrenie z volebného tímu Petra Pellegriniho od Patrícii Macíkovej:

"Dôrazne odmietame zavádzajúce výroky Ivana Korčoka, v ktorých spája údajné útoky na svoje stránky s kampaňou Petra Pellegriniho. Rovnakou logikou by sme mohli tvrdiť, že samotný Ivan Korčok stojí za celou nechutnou antikampaňou, ktorú voči Petrovi Pellegrinimu vedú Korčokovi podporovatelia vrátane Igora Matoviča. 
 
Svojím arogantným vystupovaním a neustálym rozdeľovaním spoločnosti sa Ivan Korčok sám dávno diskvalifikoval na pozíciu prezidenta, ktorý má zastupovať všetkých ľudí na Slovensku. Tomuto obrazu netreba pomáhať žiadnou antikampaňou - dokonale to zvládnu jeho politickí podporovatelia Šimečka, Sulík, Heger, Matovič, Naď, Budaj, Šeliga či Dzurinda, ktorí zdevastovali Slovensko a celé roky rozdeľujú národ na "dobrých a zlých", "slušných a neslušných", "demokratických a nedemokratických". Presne toto čaká Slovensko ďalších päť rokov po prípadnom zvolení Ivana Korčoka. 
 
Na margo údajných hackerských útokov len pripomíname, že Progresívne Slovensko, ktoré celé mesiace organizovalo protivládne mítingy na podporu Ivana Korčoka, prišlo niekoľko dní pred poslednými parlamentnými voľbami s rovnako bombastickou správou, že jeho web napadli hackeri. Nikdy sme sa nedozvedeli, ako to bolo v skutočnosti, pretože to progresívcom v kampani zjavne nepomohlo, a tak celý "útok" išiel po voľbách do stratena. Rovnaký scenár dnes skúša pán Korčok a rovnaký bude aj výsledok."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Volebné tímy prezidentský kandidátov. Foto: www.ivankorcok.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies