REPORTÁŽ: Exkluzívne fotenie štyroch najkrajších mužov Slovenska využil Jozef Oklamčák na odovzdanie šerpy aktuálnemu Mistrovi!

NETKY.SK • 15 September 2020, 09:23 • 2 min
REPORTÁŽ: Exkluzívne fotenie štyroch najkrajších mužov Slovenska využil Jozef Oklamčák na odovzdanie šerpy aktuálnemu Mistrovi!

Exkluzívne fotenie exkluzívnych mladých mužov! Také bolo nakrúcanie a fotografovanie štyroch držiteľov titulu Mister Slovensko na Šimák Zámok Pezinok. Jeden z krásavcov – Peter Menky nesie dokonca svetový titul! Fešákov obliekol Lombardi Fashion House, vlasy im upravil Lukáš Bielka a fotografoval Radoslav Orenič. Šerpu aktuálnemu Mistrovi Slovakia odovzdal riaditeľ súťaže Jozef Oklámčák. Pozrite si, ako vyzerajú najkrajší muži Slovenska v exkluzívnej reportáži.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Jozef Oklamčák je odborníkom nielen na ženskú, ale aj mužskú krásu. Pri súťaži Miss stojí už 32 rokov a titul Mister založil ešte v minulom storočí v roku 1996. Na fotení sa stretol s Mistrami Slovenska Tomášom Kucukom, Martinom Šmahelom, Jánom Haraslinom a najkrajším modelom sveta Petrom Menkym.

 

"Parametre na Mistra sa rokmi menia. Vyžaduje sa vypracovaná postava a čo je dôležité sú znalosti jazykov. Okrem toho je potrebný istý talent, buď v oblasti spevu, v hre na klavír či iné hudobné nástroje. V súťaži je totiž nielen promenáda v plavkách, ale aj talentová súťaž," vysvetľuje riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák.

 

img

 

Zatiaľ posledným Mistrom je minuloročný víťaz Tomáš Kucuk. O súťaži sa aktuálny Mister Slovakia dozvedel cez fotografa Radoslava Oreniča. Ten mu o súťaži povedal a následne Tomáša predstavil Jozefovi Oklamčákovi, ktorý si vyberal z viacerých kandidátov. 

 

"Mal som pocit, že to môže byť dobrá skúsenosť, ktorá ma niekam posunie. To sa nakoniec aj stalo, za čo som veľmi rád. V súťaži sa nehodnotí len fyzická krása, dôležitá je aj osobnosť a charizma. Víťaz by mal byť ten pravý gentleman," vysvetľuje Tomáš, ktorý jednoznačne všetky tieto kritériá spĺňa.

 

img

 

To, že má Slovensko krásnych mužov, je nespochybniteľné. Peter Menky vyhral Mistra Slovenska v roku 2009 a následne zvíťazil v súťaži modelov Manhunt International na Taiwane. Stal sa tak vôbec prvým Slovákom s titulom z celosvetovej súťaže. Model, fitness tréner a moderátor Martin Šmahel zvíťazil v československej súťaži Muž roka 2008 a následne sa zúčastnil na súťaži Manhunt International, kde obsadil piate miesto. Piatym najkrajším mužom na svete je aj Ján Haraslín, ktorého v thajskom Bangkoku vybrali na finále Mister International. Majiteľom licencie na súťaž Mister pre Slovenskú republiku je Jozef Oklamčák. Oklamčák Production spolu s Lombardi Fashion House a fotografom Radoslavom Oreničom plánujú čoskoro ďalšie finále Mister Slovakia.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies