Ramos debutoval v drese PSG, Neymar si zrejme do konca roka nezahrá

NETKY.SK • 29 November 2021, 10:12 • 2 min
Ramos debutoval v drese PSG, Neymar si zrejme do konca roka nezahrá

SAINT-ÉTIENNE – Parížsky Saint-Germain si po včerajšom víťazstve 3:1 na ihrisku Saint-Étienne upevnil vedenie v najvyššej francúzskej súťaži, prišiel však o brazílsku hviezdu ofenzívy. Svoj prvý zápas v drese PSG naopak absolvoval ikonický zadák.

slovakia

left justify in out

Bývalý obranca Realu Madrid mal od svojho letného prestupu do nového pôsobiska problémy s lýtkovým svalom a jeho debut sa neustále odkladal. Pôvodne mal zasiahnuť už do októbrového duelu s Angers, následne sa dokonca objavili správy, že klub uvažuje o rozviazaní jeho kontraktu, pretože legendárny futbalista nie je v dobrej kondícii. Ramos sa napokon stihol uzdraviť a včera odohral celý zápas.

 

img

 

„Sergio mi urobil radosť. Všetci sa tešíme, že je po niekoľkých mesiacoch bez futbalu s nami. Najväčším krokom je pre neho to, že dnes odohral celých 90 minút,“ vyjadril sa tréner Mauricio Pochettino. Tridsaťpäťročného zadáka sme na trávniku naposledy videli 5. mája v semifinále Ligy majstrov proti Chelsea. V tom čase ešte hrával za madridský veľkoklub.

 

img

 

Parížania sa však budú musieť nejaký čas zaobísť bez Neymara. Brazílsky kanonier si na konci zápasu hrôzostrašne poranil členok a ešte včera sa podrobil vyšetreniam, ktoré potvrdili, že ho na trávniku v krajnom prípade neuvidíme možno až mesiac a pol. Pre PSG ide o stratu v pomerne vhodnej chvíli, pretože klub má zaistený postup do osemfinálovej fázy milionárskej súťaže a v Ligue 1 disponuje pohodlným dvanásťbodovým náskokom na druhé Rennes.

 

 

Vo francúzskej lige sa stále nedarí obhajcovi titulu z Lille, ktorý len remizoval s Nantes 1:1 a nedokázal zvíťaziť ani na šiesty pokus. Klub má po 15. kolách na konte len 18 bodov a s negatívnym skóre 19:22 sa nachádza na 13. mieste tabuľky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies