NAKA dnes zasahovala v sídle SZĽH, niekoľko ľudí bolo vypovedať

NETKY.SK • 22 September 2020, 16:8 • 2 min
NAKA dnes zasahovala v sídle SZĽH, niekoľko ľudí bolo vypovedať

BRATISLAVA - Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zasahovali v utorok v sídle Slovenského zväzu ľadového hokeja. TASR to potvrdil hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka, upozornil na to portál noviny.sk.

slovakia

left justify in out

"NAKA vykonáva na hokejovom zväze procesné úkony v súvislosti s verejným obstarávaním," priblížil Slivka s tým, že bližšie informácie poskytnú hneď, ako to procesná situácia dovolí.

 

Vyjadrenie SZĽH

"Potvrdzujeme, že Národná kriminálna agentúra dnes vykonala procesné úkony na Slovenskom zväze ľadového hokeja. SZĽH je a bude vyšetrovateľom z Banskej Bystrice súčinný vo všetkých smeroch," informuje SZĽH. 

 

Spolupráca v plnom rozsahu

Všetky vyžiadané dokumenty boli NAKA poskytnuté, niekoľko ľudí už bolo aj vypovedať, medzi nimi aj ekonomický riaditeľ. Zväz informuje, že má nové vedenie, ktoré je transparentné a otvorené akýmkoľvek kontrolám, ktoré pomôžu očistiť slovenský hokej od individuálnych zlyhaní z minulosti.

 

img

 

"Vedenie SZĽH už v tomto smere vykonalo niekoľko personálnych zmien a na základe výsledkov vyšetrovania je pripravené v nich pokračovať," uvádza sa na záver v stanovisku, ktoré TASR poskytol hokejový zväz.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona