Redaktorke Darine Laščiakovej udelila SNS Rad Martina Rázusa

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 13:43 • 2 min
Redaktorke Darine Laščiakovej udelila SNS Rad Martina Rázusa

MARTIN - Rozhlasovej redaktorke a interpretke ľudových piesní Darine Laščiakovej udelila Slovenská národná strana Rad Martina Rázusa.

slovakia

left justify in out

Predsedu SNS Andreja Danka oslovila životným príbehom a inšpirovala aj v politickom smerovaní. „Je komplexná bytosť. Zažila si svoje a napriek tomu dokázala v piesňach odovzdávať lásku. Zaviazala ma, čo mám robiť. Aby so Slovenskou národnou stranou bolo Slovensko lepšie,“ povedal Andrej Danko na sneme SNS v Martine.

 

Ocenenie prevzala dcéra a vnučka, Darina Laščiaková sa národniarom prihovorila cez videopozdrav. „Vždy som bola veľmi hrdá na našich spisovateľov a básnikov, ktorí nám zanechali toto vzácne bohatstvo. No ale bola som niekedy aj trošku smutná, že sa toto veľmi vzácne bohatstvo akosi začína trochu vytrácať. Máme ešte silu toto bohatstvo zachrániť? Áno!,“ povedala Laščiaková. Rad Martina Rázusa udeľuje Slovenská národná strana za spôsobom života, prejavy, správanie a kultúru, ktorá pozdvihuje slovenský národ. V minulosti toto ocenenie dostal aj Štefan Kvietik.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies