Timothée Chalamet sa v najnovšom traileri „Wonka“ mení na ikonického tvorcu čokolády

NETKY.SK • 12 Júl 2023, 14:00 • 2 min
Timothée Chalamet sa v najnovšom traileri „Wonka“ mení na ikonického tvorcu čokolády

NEW YORK - Najnovší trailer k nadchádzajúcemu filmu „Wonka“ uvádza mladého herca Timothéeho Chalameta v úlohe ikonického tvorcu čokolády - Willyho Wonku. Film bude mať premiéru v decembri tohto roka.

slovakia

left justify in out

V prvom detailnejšom pohľade na blížiaci sa prequel Warner Brothers, v ktorom hrá Timothée Chalamet ako čokoládový nadšenec, môžeme vidieť, ako sa herec mení na mladého Willyho Wonku. Taktiež sme si mohli závere traileru všimnúť Hugha Granta ako Oompa Loompu. Vo filme sa musí známy čokolatiér postaviť proti čokoládovému kartelu, ktorý mu chce zabrániť v praktizovaní jeho remesla. Pozrite si najnovší trailer nižšie.

 

Wonka debutoval na CinemaCon v apríli, po prvom uvedení filmu na konvencii v Las Vegas v roku 2022, kde sa ukázalo, že Chalamet má sedem „úprimných“ a „radostných“ hudobných čísel.

Vo filme si zahrajú aj nominanti na Oscara Olivia Colman, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Calah Lane, Colin O’Brien, Matt Lucas, Simon Farnaby, Natasha Rothwell, Rufus Jones a ďalší. Prequel sa odohráva pred udalosťami knihy Roalda Dahla - Willy Wonka a Továreň na čokoládu - a podľa Warner Bros. hovorí o „živých, mýtických začiatkoch nápaditého mladého vynálezcu predtým, ako sa z neho stane známy chrumkavý čokoládový Mozart“.

 

V nedávnom rozhovore s The Hollywood Reporter chválil herec Keegan-Michael Key Chalametovo stvárnenie Wonku. „Je tu táto nádejná vlastnosť, ktorú dáva postave, niečo ako nezvratná vlastnosť, ktorú nikdy nezastaví, vždy je pripravený na ďalšiu vec,“ povedal herec Keegan-Michael Key. "On je len taký, že: OK, nevyšlo to? Urobíme to a skúsime niečo iné. A Timothée Chalamet, čo k tomu povedať? Sacrébleu! Ten chlapec srší charizmou a je úžasne sebavedomý. Je to naozaj vynikajúci umelec," dodal Key.

 

Paul King režíroval tento prequel podľa scenára, ktorý napísal spolu so Simonom Farnabym, ktorý v ňom tiež hrá. Produkujú ho David Heyman, Luke Kelly a Alexandra Derbyshire. Wonka by mal prísť do kín pred zimnými prázdninami 15. decembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Hollywood Reporter, IMDB / Marek Nemček Foto: Warner Bros. Pictures
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies