Real Madrid ráta s Moratom, odmietol odstupné 80 miliónov eur

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 09:14 • 2 min
Real Madrid ráta s Moratom, odmietol odstupné 80 miliónov eur

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid dal podľa tamojších médií jasne najavo, že nemieni predať svojho odchovanca Álvara Moratu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Madridčan odišiel v roku 2014 do Juventusu Turín za 20 miliónov eur. "Biely balet" však v priebehu ME 2016 využil klauzulu v dohode so "starou dámou" a odkúpil hráča späť za 30 miliónov.


V ostatných dňoch ponúkli viaceré médiá špekulácie o tom, že Morata sa v Madride zdrží iba niekoľko dní a následne opäť prestúpi za vyššiu sumu do niektorého z európskych veľkoklubov, všetko je však inak. Na Štadión Santiaga Bernabéua síce prišli oficiálne ponuky z londýnskych klubov FC Chelsea a Arsenal, prvý menovaný bol ochotný za Moratu zaplatiť 60 miliónov eur, s návrhom však nepochodili. Podľa španielskych médií sa v pondelok objavil ešte štedrejší záujemca, nemenovaný klub mal pripravených až 80 miliónov eur. Aj túto ponuku vraj predstavitelia úradujúceho európskeho klubového šampióna zmietli zo stola.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies