Milovníci Denníka odvážneho bojka majú sviatok, vychádza 17-ty diel s názvom Preplnený mechúr!

NETKY.SK • 16 Marec 2023, 09:39 • 2 min
Milovníci Denníka odvážneho bojka majú sviatok, vychádza 17-ty diel s názvom Preplnený mechúr!

Sedemnásty diel svetovo úspešnej série Denník odvážneho bojka má vtipný názov Preplnený mechúr. Nebojte sa, Greg v nej nebude riešiť ako rýchlo dobehnúť na toaletu. Bude iba pomáhať bratovej hudobnej skupine Plný mechúr stať sa rockovou legendou. Podarí sa mu to? Pre tých, ktorí chcú napísať svoj prvý text piesne je tu famózna súťaž o knihy v hodnote 300 eur pre triedu.

slovakia

left justify in out

Jeff Kinney sa dostal na prvé miesto v rebríčku najpredávanejších autorov časopisu New York Times. V hlasovaní detských divákov televízie Nickelodeon šesťkrát získal cenu za najobľúbenejšiu knihu. Časopis Time ho zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí na svete. Detstvo prežil vo Washingtone, D. C., a neskôr sa presťahoval do Nového Anglicka, kde spoločne s manželkou vlastnia kníhkupectvo s názvom An Unlikely Story - Neuveriteľný príbeh.

 

Teraz vydáva sedemnáste pokračovanie mimoriadne úspešnej série Denník odvážneho bojka, ktoré prináša nové dobrodružstvá a trampoty školáka Grega Heffleyho. Hlavný hrdina zisťuje, že cesta k sláve nie je prechádzka ružovou záhradou. Keď sa rozhodne pomáhať kapele Plný mechúr, ktorú založil jeho starší brat Rodrick, vôbec nevie, čo ho čaká. Rýchlo však zistí, že k rokenrolovému životnému štýlu patria aj takmer prebdené noci, hádky medzi členmi kapely a problémy s peniazmi. Stane sa z Rodrickovej kapely s Gregovou pomocou legenda, za ktorú sa pokladá? Alebo tá bublina praskne ako preplnený mechúr? Z anglického originálu knihu preložila Elena Guričanová a celá séria vychádza vo vydavateľstve IKAR.

img

Darčekom ku každej knihe Denník odvážneho bojka 17: Preplnený mechúr je aj čierny rockový balónik. Fanúšikovia nesmú váhať, lebo ponuka platí len do vypredania zásob. A to nie je všetko! S odvážnym bojkom sa môžete stať súčasťou hudobnej histórie aj vy. Stačí sa zapojiť do „brutálne cool“ rockovej súťaže a napísať skladbu na tému Preplnený mechúr.

 

Súťažte s Denníkom odvážneho bojka:

VYHRAJTE 300 € v knihách pre vašu triedu!
Zapojte sa do súťaže s odvážnym bojkom a vymyslite vlastný zábavný text piesne na tému Preplnený mechúr. Z textu sa môže stať ozajstná pieseň. Výherný text bude zhudobnený!

- Vytvorte zábavný text piesne na tému Preplnený mechúr v rozsahu 4 veršov (1 strofa) 
- Vyplňte údaje a pošlite nám ich cez formulár, ktorý nájdete na www.dennikodvaznehobojka.sk

 

VÝHRA:
Náhodne vyžrebujeme 3 výhercov, ktorý vyhrajú knihy v hodnote 300 € pre vlastnú triedu! 
Zároveň vyberieme 4 najlepšie a najzábavnejšie strofy, ktoré budú zhudobnené skupinou a ich autorov ešte odmeníme knihami v hodnote 50 €!  

 

Podmienky súťaže:            

- Každý sa môže zapojiť iba raz. 
- Text musí byť v rozsahu 4 veršov (1 strofa). 
- Text musí byť na tému Preplnený mechúr. 
- Texty by mali byť vtipné, veselé a zábavné, ale bez použitia vulgarizmov alebo iných urážlivých slov.
- Všetky texty budú postupne zverejnené na našej webovej stránke, len čo prejdú schvaľovacím procesom.
- Texty posielajte do 30. 4. 2023

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies