Madonna šokuje provokatívnymi fotografiami a neuveriteľnou zbierkou drahých obrazov

NETKY.SK • 14 December 2021, 08:16 • 2 min
Madonna šokuje provokatívnymi fotografiami a neuveriteľnou zbierkou drahých obrazov

Madonna má záľubu v speve, móde a kráse ale aj v umení a provokácii. Znova sa rozhodla rebelovať a dokázať, že nie je klasická 60-nička. Okrem toho vlastní päť obrazov z dielne mexickej maliarky Fridy Kahlo. Dvoma z nich sa pochválila svojim fanúšikom na sociálnej sieti. Jeden z obrazov má hodnotu 88,6 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Jeden z Fridinych obrazov je teda bezprostredne drahší, než jej luxusné sídlo za 17 miliónov eur v kalifornskom meste Hidden Hills.

 

img

 

Madonna zverejnila fotografiu, kde na stene za ňou visí autoportrét maliarky Fridy Kahlo s jej opicou z roku 1940. 

 

img

 

Madonna sa, okrem iného, rozhodla opäť šokovať. Nebráni sa provokácii, čoho dôkazom sú fotky, ktoré sa na jej instagramovom profile najnovšie objavili. Fotografie so sexuálnym nádychom vôbec neevokujú, že už má dôchodkový vek.

 

 

Instagram jej dokonca robil problémy. Fotky sa jej podarilo zverejnuť až na druhý raz.  Instagram totiž bez upozornenia zmaže všetky príspevky, na ktorých je vidno ženskú bradavku. „Stále ma udivuje, že žijeme v kultúre, ktorá umožňuje ukázať každý centimeter ženského tela okrem bradavky. Ako keby to bola jediná časť ženského tela, ktorá by mohla byť sexualizovaná. Bradavka, ktorá je tu na to, aby sa mohlo nakŕmiť dieťa! Prečo mužské bradavky nie sú vnímané ako erotika? A čo ženský zadok, ktorý nikdy netreba cenzurovať,” vyjadrila sa Madonna a vytŕčajúce bradavky napokon prekryla srdiečkom.

 

Možno vás zaujme: Herec zachraňuje životy na covid oddelení: "Rozhodujú skutky, nie statusy, alebo články v novinách!"




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies