Speváčka Sima pokrstila album Masterpiece, pozrite si reportáž ako to vyzeralo v beznádejne vypredanej hale!

NETKY.SK • 5 Apríl 2023, 17:02 • 2 min
Speváčka Sima pokrstila album Masterpiece, pozrite si reportáž ako to vyzeralo v beznádejne vypredanej hale!

Najúspešnejšia slovenská raperka Simona Hegerová známa pod pseudonymom Sima pokrstila v Bratislave album s názvom Masterpiece. Tlieskala jej k tomu vypredaná hala plná fanúšikov. Pozrite si reportáž, v ktorej sa dozviete kto jej krstil album aj ako dlho trvá Sime zapliesť si dlhé ružové vrkoče.

slovakia

left justify in out

Exkluzívna šou, vypredaná hala a fanúšikovia, ktorí poznali všetky texty. Tak vyzeral koncert úspešnej speváčky a raperky Simy v Bratislave. Sima má doteraz na konte šesť albumov a vyše 50 videoklipov. Na Slovensku má vypredané koncerty, najpredávanejšie cédečká a so svojimi piesňami valcuje internet. Aktuálne turné bolo venované zatiaľ poslednému albumu Masterpiece,  

Album som vydala koncom minulého roka, je na ňom 12 skladieb a tvorila som ho vyše roka. Niektoré skladby sú aj trojročné. Teraz skrátka prišiel čas na to, aby sme ich vydali. Naozaj si myslím, že tento album je to najlepšie, čo som za svoju kariéru vydala. Pokrstila ho jedna z fanúšičiek, ktorú som si vybrala z hľadiska. Chcela som si to takto, pretože práve kvôli ľuďom som tam, kde som,“ vyznala sa Sima

img

 

Sima krstnej mame z publika album aj venovala. Potom opäť pokračovala v jedinečnej šou, v ktorej spolu s tanečnicami predviedla náročné choreografie a vystriedala viacero outfitov. 

Vytvoriť si takéto vlasy trvá asi päť hodín. Zapletá sa to a veru niekedy aj šesť hodín. Nie sú to všetko len moje vlasy, ale sú tam aj pridané. Outfit mi navrhol dizajnér Lukáš Krnáč. Je veľmi šikovný, robí pre mňa viacero modelov. Veľmi si rozumieme. Pre interpreta je úplne najviac, keď sú koncerty vypredané. Ja si to extrémne vážim a teším sa z toho,“ s úsmevom skonštatovala Sima.

Za výrazné úspechy vďačí Sima podľa vlastných slov svojej ambicióznosti a producentskej spolupráci s partnerom Tomášom Gajlíkom, s ktorým žije a tvorí vyše osem rokov. Predskokanmi Simy boli raperka Saimonsa a gitarový virtuóz a semifinalista SuperStar Dávid Bílek, ktorý Pochádza z Banskej Bystrice a aktuálne pracuje na svojej speváckej kariére.

img

 

Mám na konte už aj album, ale teraz sa venujem novým singlom. Zatiaľ posledný singel sa volá Blízko a tvorili sme ho v Prahe s úžasným producentom Jánom Strachom. S ním spolupracujú veľké hviezdy ako Rytmus a Sima. Teraz ma čakajú aj ďalšie spolupráce s menami ako napríklad Peter Pann. Teším sa, že môžem byť predskokanom Sime. Nakontaktoval som sa na jej partnera a manažéra a vyšlo to,“ tešil sa Dávid Bílek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies