Putin je žiadaný v Južnej Afrike

NETKY.SK • 4 Jún 2018, 21:40 • 2 min
Putin je žiadaný v Južnej Afrike

MOSKVA - Predsedkyňa národného zhromaždenia Južnej Afriky, vyzvala Putina aby vystúpil v parlamente. Informuje RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

Predsedkyňa národného zhromaždenia Južnej Afriky, Balek Mbeet počas stretnutia s predsedom Štátnej dumy Vjačeslavom Volodinom, pozvala ruského prezidenta, Vladimíra Putina, do parlamentu svojej krajiny a dokonca ho vyzvala k tomu aby počas svojej návštevy aj sám vystúpil.

 

„Odovzdajte naše prianie (Putinovi), aby prišiel a vystúpil v našom parlamente ako nová hlava Ruskej federácie ... Aj keď nás už prezident Putin v minulosti navštívil, v parlamente nikdy nevystupoval. Bolo mi povedané, že sa tak nekonalo z dôvodu prirodzenej skromnosti, ale myslím si, že vy ho môžete presvedčiť, aby nabudúce pred našim parlamentom vystúpil.“

 

Predsedkyňa taktiež dodala, že „chce využiť túto príležitosť a požiadať Volodina, aby za ňu zablahoželal prezidentovi Putinovi k úspešným voľbám.“ Z Volodinovej iniciatívy sa v 4. - 5. júna uskutoční v Moskve medzinárodné "fórum Rozvoj parlamentarizmu".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies