O mesiac budú v kinách strašiť neznámi Sliediči! Ishana Shyamalan prichádza s klaustrofobickým hororom +VIDEO

NETKY.SK • 7 Máj 2024, 07:20 • 2 min
O mesiac budú v kinách strašiť neznámi Sliediči! Ishana Shyamalan prichádza s klaustrofobickým hororom +VIDEO

BRATISLAVA - Začiatkom júna príde do slovenských kín vystrašiť publikum snímka Sliediči, ktorú má na svedomí Ishana Shyamalan, dcéra známeho režiséra menom M. Night Shyamalan. Oboch spája záľuba v temnejších zápletkách a Sliediči prinesú na plátna príbeh, v ktorom sa hlavná hrdinka dostane do zajatia v lesnom dome, kde ju po nociach sledujú neznáme bytosti. Podarí sa jej uniknúť?

slovakia

left justify in out

Klan Shyamalanovcov bude toto leto strašiť divákov a diváčky v kinách na celom svete. Kým otec, etablovaný filmár M. Night Shyamalan, v auguste urobí z koncertnej haly pascu na masového vraha v snímke Trap, jeho dcéra Ishana Shyamalan si pripravila čosi klaustrofobickejšie... Vo svojom celovečernom režijnom debute uväzní skupinku postáv v lesnom dome, kde ich ktosi sleduje. Sliediči prídu do kín 6. júna a ich trailer spôsobuje poriadne zimomriavky.

Hlavnou hrdinkou je Mina (Dakota Fanning), 28-ročná umelkyňa, ktorá uviazne v rozľahlom, nedotknutom lese v západnom Írsku. Keď nájde úkryt, získa na chvíľu pocit bezpečia. Netuší však, že sa po boku troch cudzincov dostala do pasce, z ktorej niet úniku. Navyše ich v novom príbytku noc čo noc sledujú neznáme neľudské bytosti...

Snímka Sliediči je filmovou adaptáciou úspešnej knihy The Watchers spisovateľa A. M. Shinea. Okrem Dakoty Fanning, ktorú poznáme z filmov ako Vojna svetov, Vtedy v Hollywoode či nedávneho seriálu Ripley, sa vo filme objaví viacero ďalších známych tvárí. Georgina Campbell bude fanúšikom hororu známa zo snímok Barbar či Bird Box: Barcelona, charizmatickú Olwen Fouérésme sme videli vo filmoch Severan, Mandy: Kult pomsty či v seriáli Halo, a Alistair Brammer si zahral v úspešných Bedároch, ale aj v medzinárodne uvádzanom českom veľkofilme Jan Žižka.

Film Sliediči, ktorého nedávno zverejnený trailer sľubuje hustú atmosféru dusivého neznáma a paranoje, uvedie v júni do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Contintal film / Peter Gašparík, Foto: Continental film
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies