Jedinou požiadavkou strany SaS je odchod Igora Matoviča

NETKY.SK • 27 Marec 2021, 18:29 • 2 min
Jedinou požiadavkou strany SaS je odchod Igora Matoviča

Strana Sloboda a Solidarita sa vyjadrila k statusu Igora Matoviča, ktorý pred niekoľkými hodinami zverejnil na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Koaličná strana Sloboda a Solidarita na sociálnej sieti reagovali na príspevok predsedu vlády Igora Matoviča. Tvrdia, že od začiatku je jedinou požiadavkou strany Sloboda a Solidarita odchod Igora Matoviča z funkcie predsedu vlády.

 

"V slušnej spoločnosti to automaticky znamená odchod z vlády, no pre Igora Matoviča to je dôvod na chytráčenie a vymýšľanie nových funkcií," tvrdia s tým, že takýto papalášizmus dôrazne odmietajú.

 

Matovičovi spravili ústupok, ktorý by mu mal uľahčiť odchod z vlády. "Odchod z funkcie, ponúka aj Richard Sulík ako zásadný ústupok, že ani on nebude vo vláde, hoci príčinou krízy je výkon funkcie Matoviča a nie Sulíka," uvádza hovorca SaS.

 

Súvisiaci článok: Igor Matovič: K mojej demisii chýba len maličký krôčik

 

Nie je teda pravda, že dôvodom nedohody sú stále nové a nové požiadavky SaS, SaS má požiadavku len jednu jedinú – odchod Igora Matoviča z vlády. Rovnako nie je pravda, že by dohoda viazla na mojom „egu“, keďže som už z vlády odišiel a dal sľub, že sa do nej nevrátim, ak vládu opustí Igor Matovič. Ako je známe, svoje slovo vždy dodržím,“ uviedol predseda SaS Richard Sulík.

 

Celý príspevok si môžete prečítať nižšie.

 

MATOVIČOVI NEJDE O KOMPROMIS PRE KRAJINU, ALE O POMSTU Od začiatku je jedinou požiadavkou strany Sloboda a Solidarita...

Uverejnil používateľ Sloboda a Solidarita Sobota 27. marca 2021



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies