Pri dopravnej nehode v Keni zahynulo 32 ľudí vrátane detí

NETKY.SK • 12 December 2017, 17:41 • 2 min
Pri dopravnej nehode v Keni zahynulo 32 ľudí vrátane detí

NAIROBI - Celkovo 32 ľudí vrátane detí zahynulo pri utorňajšej dopravnej nehode v západnej časti Kene, informovala agentúra Anadolu s odvolaním sa na políciu.

slovakia

left justify in out

Podľa nej sa na ceste medzi mestami Nakuru a Eldoret zrazilo 15 vozidiel. Reťazovú nehodu spôsobil vodič, ktorý stratil kontrolu nad vozidlom a prešiel do protismeru, kde vo vysokej rýchlosti vrazil do protiidúcich áut.

 

"Je nešťastné, že sme stratili tak veľa ľudí," uviedol pre Anadolu na mieste nehody nemenovaný príslušník polície. Podľa neho počet obetí zrejme stúpne vzhľadom na veľké množstvo zranených.

 

S utorňajšími obeťami sa počet mŕtvych na kenských cestách len za posledné tri dni zvýšil na vyše 50. Kenský prezident Uhuru Kenyatta začiatkom decembra vyzval motoristov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies