Premiér Robert Fico v Rádiu Slovensko: Vo vláde robíme 12 hodín denne

NETKY.SK • 4 December 2023, 02:45 • 2 min
Premiér Robert Fico v Rádiu Slovensko: Vo vláde robíme 12 hodín denne

"Poctivo makať a zbytočne neotravovať! To je heslo, v ktorom sa v koalícii riadime. Plníme, čo sme sľúbili a suverénne robíme, čo sme pred voľbami deklarovali. To je môj recept re lepšie Slovensko a úspešnú sociálnu demokraciu," uviedol premiér.

slovakia

left justify in out

Premiér SR Robert Fico bol v sobotu hosťom relácie Sobotné dialógy v Rádiu Slovensko. Predseda vlády SR hovoril o konsolidácii verejných financií a sociálnom zmierení, napĺňaní sľubov i o aktuálnom dianí, reláciu moderovala Anna Vargová.

"Ideme v šialenom tempe, pretože my si nemôžeme dovoliť ísť do rozpočtového provizória na budúci rok a preto som vynaložil všetko úsilie, všetky skúsenosti, ktoré som mal a dohodli sme sa koaliční partneri na śtátnom rozpočte a dohodli sme sa na sprievodných zákonoch," povedal v úvode relácie  predseda vlády SR. "Došli sme robiť, robíme, robíme 12 hodín denne..."

"Vo vláde sme aj s cestou mesiac, išli sme do vlády s tým, že máme najhorśie verejné financie v Európskej únii. Na toto akoby všetci rýchlo zabudli a teraz sa chechcú hlavne tie nepriateľské média, že .tak im trebaa teraz nech ukážu čo s tým vedia urobiť, lebo veď to nevadí, že rozvrátili verejné financie tí predchadzajúci, teraz nech si na tom opoáli Ficova vláda prsty ," uviedol. "Neplačeme a nenariekame, robíme to, čo sme robiť chceli.."


Sobotné dialógy je politická diskusia o témach, ktoré počas týždňa rezonovali v politickom a spoločenskom dianí. Jedna sobota v mesiaci patrí diskusii s predsedom Vlády SR, uvádza www.rtvs.sk.

Dnes, v pondelok 4. decembra 2023 od 14:30 hod., vláda SR zasadne ku svojmu v poradí 7. rokovaniu, informuje Úrad vlády Slovenskej republiky na www.vlada.sk. Na dnešom zasadnutí budú prerokované i návrhy, ktoré sa týkajú śtátneho rozpočtu, povedal premiér v relácii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Foto: Robert Fico v Rádiu Slovensko (Smer - SD)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies