Lovkyňa Fialová a jej nový úspech: Ďalší titul v streľbe! Pomáha jej nová láska, vojak z cudzineckej légie

NETKY.SK • 5 September 2023, 16:00 • 2 min
Lovkyňa Fialová a jej nový úspech: Ďalší titul v streľbe! Pomáha jej nová láska, vojak z cudzineckej légie

Michaela Fialová si nemôže vynachváliť, že Česi celkovo v diaľkovej streľbe dominujú. Okrem nej tento rok uspeli aj kolegovia Jakub Dvořák a Pavel Jarolím či tréner Harry Janoušek, ktorý skončil druhý v kategórii 50+.

slovakia

left justify in out

Už dávno nie je iba lovkyňou zvierat a buduje si veľmi sľubnú kariéru v precíznej streľbe. Michaela Fialová, dobre známa aj ďaleko za hranicami Česka, teraz obhájila titul v sérii Precision Rifle Series a upevnila svoju pozíciu medzi svetovou špičkou. Na sezónu sa pripravovala okrem iného v drsných podmienkach Islandu, nebola pritom sama. Po boku kočky z OnlyFans sa konečne objavil muž, s ktorým môže vášeň zo streľby zdieľať.

Sezóna prestížnej streleckej série PRS vyvrcholila cez uplynulý víkend a pre Fialovú nemohla dopadnúť lepšie. Titul obhájila a opäť si stúpla na najvyšší stupienok, kde jej navyše po oboch stranách sekundovali české kolegyne.

„Séria je zložená z niekoľkých pretekov a začína sa Winter Classic, kde strelci musia pretekať v zime. Sú tam aj nočné streľby, musíš dokázať, že vieš strieľať za akýchkoľvek podmienok. Nasleduje Mounting Challenge, čo je závod v Tatrách, kde je brutálna zima a strieľa sa z ľadových kociek. Finále potom prebehlo na slovenskej strelnici Drapliak, organizoval ho Precision Rifle Team RDA. Človek musí prejsť všetky tieto výzvy, aby preukázal, že je dobrý strelec,“ vysvetľuje Fialová pre Expres.cz.


„Moja sezóna bola taká, že som Winter Classic vyhrala, aj keď streľbu v zime nenávidím. To ale samozrejme do série patrí, človek sa musí obetovať. Teploty sú pod nulou, takže si jednoducho vezmeš to najteplejšie, čo máš. Ja vždy chodím v snehuliach, je to úplne niečo iné strieľať nabalený,“ opisuje Míša, ktorá však aj v mrazoch našla náladu na sexy žarty.



„Robila som blbosti, raz som strieľala v plavkách, a potom mi v jednom kole odišiel barel, takže som to celé prešla, to bol môj najhorší výsledok v súťaži. Potom ale do finále ideš so skóre z najlepších dvoch mečov, takže mi to stačilo. Konkurencia je ale veľká, sú tam dievčatá, ktorým dnes už sotva stačím. Vyhrala som vďaka bodom nahraným z tej série,“ uvádza na pravú mieru.


Michaela Fialová si ale aj tak nemôže vynachváliť, že Česi celkovo v diaľkovej streľbe dominujú. Okrem nej tento rok uspeli aj kolegovia Jakub Dvořák a Pavel Jarolím či tréner Harry Janoušek, ktorý skončil druhý v kategórii 50+.




Zaujímavé je, ako sa populárna lovkyňa na preteky pripravovala. Pomáhala jej totiž jej nová láska a zároveň prvý oficiálny partner po niekoľkých rokoch.



„Pripravovala som sa tímom aj novým priateľom. On je tiež celkom šialený, bol osem rokov v cudzineckej légii, takže mi pomáhal s prípravou. Vášeň pre streľbu zdieľame spolu,“ usmieva sa spokojne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
foto: Michaela Fialová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies