Igor Matovič ide ako kandidát do prezidentských volieb (+VIDEO)

NETKY.SK • 31 Január 2024, 13:25 • 2 min
Igor Matovič ide ako kandidát do prezidentských volieb (+VIDEO)

Hnutie SLOVENSKO nominuje do prezidentských volieb svojho lídra Igora Matoviča. „Predvolebná kampaň si zaslúži dávku pravdy a s tým do toho idem,“ povedal líder hnutia SLOVENSKO a kandidát na prezidenta Slovenskej republiky Igor Matovič.

slovakia

left justify in out

Ivan Korčok by v diskusiách proti prevahe mafiánov a nedemokraticky zmýšľajúcich kandidátov na prezidenta nebol dobrý obraz predvolebných diskusií. „Nechcem ľudí klamať a viem, že to zrejme nevyjde na druhé kolo, ale v predvolebných diskusiách chcem hovoriť pravdu a ľuďom priniesť človečinu. Chcem zároveň pritiahnuť čo najviac ľudí k voľbám,“ povedal Matovič.

Igor Matovič chce osloviť aj ľudí, ktorí v prvom kole prezidentských volieb neprišli k voľbám. Chce konfrontovať ostatných kandidátov s pravdou, aby ľudia mali dostatok informácií a mohli sa v prvom kole prezidentských volieb rozhodnúť srdcom.

Predsedníctvo hnutia a poslanecký klub hnutia SLOVENSKO rozhodol o tom, že prezidentským kandidátom bude Igor Matovič. „Je to naša najvýraznejšia protikorupčná osobnosť, preto sme sa tak po dohode predsedníctva a poslaneckého klubu rozhodli,“ povedal predseda poslaneckého klubu Michal Šipoš.

Hnutie SLOVENSKO chce, aby ľudia mali možnosť voliť z čo najširšieho výberu kandidátov na prezidenta a tiež, aby čo najviac ľudí prišlo k voľbám zabojovať za demokraciu.

Post prezidenta je dôležitý a hnutie SLOVENSKO má záujem, aby sme mali demokraticky zmýšľajúceho prezidenta. Igor Matovič je protikorupčný, hodnotovo konzervatívny a ekonomicky liberálny kandidát.

„Chceme hovoriť pravdu a nebojme sa to robiť aj v politike. Ak z politiky odídu ľudia, ktorí hovoria pravdu a neboja sa ju hovoriť, bude to živná pôda pre rast korupcie a vládnuť nám budú mafiáni, hoaxeri a klamári,“ dodal Igor Matovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: TS - Obyčajní ľudia, Foto: Igror Matovič (I. Matovič/Facebook)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies