Proarabskí demonštranti ovládajú európske mestá, a nás tu trápi jedna masakra v Prahe. Hanbime sa!

NETKY.SK • 22 December 2023, 13:00 • 2 min
Proarabskí demonštranti ovládajú európske mestá, a nás tu trápi jedna masakra v Prahe. Hanbime sa!

Stovky, inde aj tisícíky demonštrantov ovládli európske metropoly a kričali „Free Palestine“ („Slobodná Palestína“). V tom, komu patrí „Palestína“ majú jasno. Patrí predsa moslimom! Židia tam nikdy nežili, vymysleli si to. Takže aj neochota arabských moslimov dovoliť archeologické vykopávky pred údajne nikdy neexistujúcimi prvým a druhým chrámom. Dnes propalestínski ´sympatizanti´ od prava doľava mašírujú európskymi mestami (v Grónsku zatiaľ nie, tam je zima) a okrem iného vyzývajú na prímerie v Gaze. Prečo tak zrazu je potrebné prímerie? Nazdávam sa, že len preto, lebo moslimovia neobliehajú Jeruzalem alebo Haifu. To by bola pochúťka! O nijaké prímerie by potom demonštranti nežiadali. Je to však trochu naopak. Židia sú v Gaze a Arabov z tejto iránskej exklávy asi vyženú. Inak by demonštranti v Londýne hulákali “bojovať do posledného moslima“!

slovakia

left justify in out

Praha 21. decembra 2023

Tragická streľba v Prahe zo včerajška (21. 12. 2023) - zatiaľ asi 15 usmrtených - potvrdzuje staré pohodlné príslovie, že „košeľa je bližšia ako kabát“. Islamistickí útočníci - Hamas, Islamský džihád a iní, ktorí znesväcujú podstatu islamu - v južnom Izraeli zabili 1. 200 ľudí a predošlú, už x-tú dohodu o „prímerí“ suverénne porušili. Dnes ich už voľbami dlho nepotvrdená vrchnosť operuje tvrdením, že na „ich“ strane zahynulo kvôli „židovskej agresii“ 15. 000 ľudí. No blahoželám, k takému výsledku! Nebyť 7. októbra 2023, tieto „ženy a deti“ mohli žiť.

 

Nijaké „islamistické“ výhovorky sa pri útoku v Prahe nepotvrdili. Treba také tvrdenie len overiť. Páchateľ bol vraj „mentálne vyšinutý“, takže nás to len trochu vyrušilo. Veď to sa zajtra môže udiať aj v Košiciach. Tak nejako vadí, že sa to stalo krátko pred Vianocami. Šovinistické a agresívne nacionalistické motívy (samozrejme obranné!) vojakov ruskej armády na Ukrajine, ale potvrdené máme. Satelity už ukázali niekoľko zničených „Hiroším“. Až príliš ´moc´, lenže nás vzrušuje Praha, nie nejaká Avdijevka.

Protesty sú pokrytecké

Tento týždeň – bolo to predvčerom – sa 70 študentov na námestí Steinplatz neďaleko Univerzity umenia (UdK) v Charlottenburg (mojej obľúbenej štvrti) zhromaždilo a vykrikovalo heslá (zdroj: Frankfurter Allgemeine), ktoré sú jednak nemravné a v Nemecku aj zakázané: „Od rieky k moru!“. Inak povedané, Izrael je náš, všetkých vás ako národ povybíjame. Len tak na okraj: tento národ dal ľudstvu Mojžiša aj Ježiša. Dokonca aj takého úbožiaka ako Karola Marxa. Polícia , v zostave piatich dôstojníkov, stála bokom a nezasahovala. Niektorí účastníci mali okolo hlavy omotané ´kafíje“, palestínske šály, pretože počas stretnutia začalo pršať. ´Kafíje´ ale v Nemecku – na rozdiel od Francúzska nie sú zakázané. V oboch krajinách sa ale nedovoľuje vyzývať na vraždu príslušníkov iného národa, inej rasy, či už majú inú pleť alebo iné náboženstvo.


Nič také sa v Prahe včera nestalo, česká polícia sa zachovala profesionálne, mohlo to dopadnúť horšie.

 

Ivo Samson



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Ivo Samson, Foto: Topky / SITA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies