Známy spevák na festivale, čo mu ukradol Karel Gott?

NETKY.SK • 5 Júl 2022, 12:08 • 2 min
Známy spevák na festivale, čo mu ukradol Karel Gott?

KARLOVE VARY - Medzinárodný filmový festival pokračuje aj dnes, zavítala naň aj legenda z Talianska.

slovakia

left justify in out

Interpret hitov ako Felicita, či Sempre sempre je na scéne populárnej hudby takmer sedem dekád. Len pár spevákov a kapiel sa môže pochváliť tým, že dokážu roztancovať všetky generácie. Al Bano, celým menom Albano Carrisi, včera na festivale v Karlových Varoch dokázal, že napriek úctyhodnému veku (78) ovplýva obrovskou energiou, ktorú šíri ďalej. 

 

obrazok

 

Zmiznutie dcéry 

 

Al Banovi sa v manželstve so speváčkou Rominou Powers narodili štyri deti, počas vianočných sviatkov v roku 1993 jedna z jeho dcér, Ylenia, záhadne zmizla. Mala vtedy len 23 rokov. Obaja manželia ju neunávne hľadali, no každý sa s jej stratou vyrovnával inak, čo nakoniec viedlo aj k zániku ich manželstva a na niekoľko rokov aj na prerušenie spoločnej kariéry. 

 

Kým Romina doteraz dúfa, že jej dcéra bola unesená a je stále živá, Al Bano bol presvedčený, že si siahla na život pod vplyvom návykových látok. Pre denník Blesk sa v Karlových Varoch okrem iného vyjadril i k tejto tragickej časti svojho života.

 

„V živote každého sa dejú aj drámy. Cítim stále veľkú bolesť a ani po rokoch nie je pre mňa príjemné o tom hovoriť." uviedol.

 

img

 

Karlove Vary 


V Českej republike známy spevák koncertoval viackrát, preto niet divu, že bol pozvaný aj na Medzinárodný Filmový Festival. 

Pre denník Blesk zaspomínal najmä na koncertovanie s rovnako populárnym Karlom Gottom(†80).

 

 „Stretli sme sa prvýkrát v Nemecku a potom aj niekoľkokrát v Prahe. Dokonca mi ukradol jednu pesničku, ale neprekážalo mi to. Boli sme, dalo by sa povedať, priatelia, a bol veľmi zábavný a milý človek,“  povedal novinárom tesne predtým, ako sa mu podarilo roztancovať stovky ľudí. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies