Poslanec NR SR Marek Lackovič sa vzdáva mandátu starostu Hviezdoslavova, obci bude naďalej pomáhať ako dobrovoľník

NETKY.SK • 29 November 2023, 08:30 • 2 min
Poslanec NR SR Marek Lackovič sa vzdáva mandátu starostu Hviezdoslavova, obci bude naďalej pomáhať ako dobrovoľník

BRATISLAVA - Poslanec NR SR Marek Lackovič sa vzdáva mandátu starostu Hviezdoslavova, obci bude naďalej pomáhať ako dobrovoľník. "V Progresívnom Slovensku prinášame novú politickú kultúru a ja chcem ísť príkladom," vyhlásil.

slovakia

left justify in out

“Sedieť naplno sa dá len na jednej stoličke. Na rozdiel od mnohých ďalších v parlamente nechcem kumulovať dve ťažké a zodpovedné úlohy a funkcie. Funkciu poslanca NR SR a funkciu starostu štvortisícovej samosprávy – Hviezdoslavova. Obci však chcem naďalej pomáhať pomáhať ako dobrovoľník,” uviedol Lackovič a dodal, že ho teší realizácia desiatok úspešných projektov, dobrá finančná situácia aj stabilný kolektív, ktorý za sebou v obci zanecháva.

Lackovič je od septembra poslancom Progresívneho Slovenska. Podľa jeho slov si hnutie uvedomuje, že kumulovanie exekutívnych funkcií nie je efektívne pre nikoho.

 

“Chcem vyslať jasný a silný signál, že prichádza NOVÁ politická kultúra. Tak je to korektné, slušné a normálne. Ak na Slovensku chceme novú politickú kultúru – slušnosť, čestnosť, otvorenosť – začať musíme od seba. Čaká nás ešte veľa roboty,” uzavrel Lackovič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor strany PS, Foto: SME / TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies