Ronda Rousey sa dočkala vytúženého potomka, na svet priviedla dcérku La’akeu Makalapuaokalanipū

NETKY.SK • 29 September 2021, 11:03 • 2 min
Ronda Rousey sa dočkala vytúženého potomka, na svet priviedla dcérku La’akeu Makalapuaokalanipū

USA – Na jednu z najlepších MMA zápasníčiek histórie čaká nová životná etapa. Ikonická Ronda Rousey v pondelok oznámila, že sa stala matkou. O dieťa sa spolu s manželom Travisom Browneom pokúšali už niekoľko rokov.

slovakia

left justify in out

Pár sa rozhodol pre havajské meno La’akea Makalapuaokalanipō Browne, keďže Travis, zhodou okolností tiež MMA zápasník, je rodákom z Honolulu. „La’a” znamená „posvätný“ a „kea“ prekladáme ako „svetlo“, takže meno môžeme vo voľnom preklade chápať ako „posvätné svetlo“. Stredné meno Makalapuaokalanipō je v havajskej kultúre pomerne bežné a nedá sa preložiť.

 

img

 

Rousey a Browne sa zosobášili v roku 2017 a od začiatku sa netajili tým, že by chceli splodiť potomka. Ich snaha sa niekoľko rokov ukazovala ako neúspešná a niekdajšia šampiónka UFC sa kvôli tomu rozhodla po roku opustiť svet profesionálneho wrestlingu, kam zamierila po konci kariéry v UFC. V apríli tohto roka oznámila svetu šťastnú novinku. A zatiaľ čo ju medzi povrazmi tak skoro neuvidíme, do spoločnosti WWE by sa v budúcnosti rada vrátila.

 

„Neviem, kedy sa vrátim. Asi vtedy, keď nastane ten správny čas, keď budem cítiť, že sa vrátiť chcem. Zbožňovala som byť súčasťou WrestleManie a do ringu si opäť nájdem cestu, skutoční fanúšikovia wrestlingu sa navyše radi nechajú prekvapiť,“ nechala sa počuť v jednom z rozhovorov.

 

img

 

Rodáčka z Kalifornie sa pred rokmi stala celosvetovou senzáciou a najväčšou hviezdou UFC aj napriek tomu, že v organizácii vtedy dominovali jej mužskí kolegovia. Jej úspechy pozitívne ovplyvnili väčšinu majoritných ženských športov. Bronzová medailistka v džude z roku 2008 sa stala zakladajúcou členkou ženskej divízie v UFC a na konte má niekoľko zápisov do histórie. Bola súčasťou vôbec prvého ženského zápasu v organizácii a ako prvá dokázala získať titul v bantamovej váhe. V roku 2018 bola ako prvá žena uvedená do Siene slávy.

 

img

 

Hrdý otec Browne si získal sympatie verejnosti v roku 2019, keď počas slávnostného ceremoniálu Siene slávy WWE zneškodnil nebezpečného fanúšika, ktorý počas priameho prenosu napadol vtedy 62-ročného Breta Harta. Istý čas sa špekulovalo o jeho presune z MMA do profiwrestlingu, tridsaťdeväťročný bojovník sa napokon rozhodol venovať rodine.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona