REPORTÁŽ: Čo nám prezradili víťazky Miss Slovensko 2019?

NETKY.SK • 5 Máj 2019, 12:05 • 2 min
REPORTÁŽ: Čo nám prezradili víťazky Miss Slovensko 2019?

BRATISLAVA- Uplynulý víkend Slovensko spoznalo svoju kráľovnú krásy, je ňou 24-ročná Frederika Kurtulíková z Bratislavy. Celý večer sa niesol v znamení krásnych žien a inak tomu nebolo ani na afterpárty po finálovom večeri.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Afterpárty sa tak isto niesla v znamení krásnych žien, kde okrem víťaziek nechýbali ani súťažiace či víťazky uplynulých ročníkov a mnoho známych slovenských osobností.

 

My sme vypovedali víťazky, aké boli ich pocity po vyhlásení výsledkov a očakávania počas celej súťaže, ale i riaditeľku Miss Slovensko Karolínu Chomistekovú  a organizátora súťaže Jozefa Oklamčáka: 

 

"Tento rok boli veľmi inteligentné dievčatá a naozaj sa podarilo vybrať dievčatá krásne telom aj dušou. Ideálne je mať takú harmóniu tela a duše, povahy, charakteru, inteligencie a znalosti cudzieho jazyka. Som Veľmi spokojný s víťazkami a myslím si, že všetky tri majú to správne miesto“. 

 

Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková sa niekoľko rokov aktívne venuje modelingu, má rada šport i umenie. Plynulo ovláda angličtinu, ale dohovorí sa aj španielsky či francúzky. 

 

Ako sama prezradila, bol to pre ňu veľký šok, ale cíti sa príjemne. Čo bolo pre ňu v súťaži najťažšie a čo jej to dalo, či naopak zobralo nám prezradila nie len ona, ale aj ďalšie víťazky prvá vicemiss Alica Ondrášová a druhá vicemiss Natália Hrušovská a Miss Sympatia Tereza Turzová, ktorá získala aj titul Hyundai Miss Drive a Miss Press.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona