Vodič v Martine narazil do bytového domu, nafúkal skoro štyri promile

NETKY.SK • 22 August 2023, 16:45 • 2 min
Vodič v Martine narazil do bytového domu, nafúkal skoro štyri promile

MARTIN - Skoro štyri promile alkoholu nafúkal v pondelok (21. 8.) 35-ročný vodič, ktorý narazil autom do bytového domu v Martine. V utorok o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

slovakia

left justify in out

Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že muž z Martina cúval s autom po Nálepkovej ulici, v smere na Tomášikovu. Tam zadnou časťou vozidla narazil do bytového domu. "Po dopravnej nehode sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 3,79 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu," konkretizovala Kremeňová.

Dodala, že v súvislosti s touto udalosťou už 35-ročný muž čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú podľa hovorkyne predmetom aktuálneho vyšetrovania.

Alkohol za volant nepatrí!

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Nielen z dôvodu, že ide o priestupok alebo trestný čin, ale najmä preto, že následky dopravných nehôd bývajú v mnohých prípadoch tragické a alkohol za volant nepatrí. Každý by mal začať od seba, teda uvedomiť si, že kombinácia alkohol a šoférovanie nikdy nie je správne riešenie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline / mjr. Mgr. Gabriela Kremeňová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies