Instagram prináša novú funkciu, bude sa týkať zdieľania príbehov

NETKY.SK • 31 December 2023, 19:40 • 2 min
Instagram prináša novú funkciu, bude sa týkať zdieľania príbehov

Sociálna sieť Instagram opäť vylepšuje svoje príbehy a prináša novú funkciu.

slovakia

left justify in out

Koncept príbehov na Instagrame sa inšpiroval pred niekoľkými rokmi platformou

Snapchat, ktorá umožňovala zdieľať príspevky s priateľmi či celým svetom na 24 hodín. Dnes už sa však neoddeliteľne príbehy spájajú s Instagramom, pričom okrem klasického zdieľania snímok či videí môžete v rámci príbehov vytvárať rôzne ankety, hlasovania a tiež vytvárať trendy.

 

Instagram navyše svoje príbehy neustále vylepšuje, pretože tento koncept je medzi používateľmi neskutočne populárny. Nové funkcie si používateľov udržujú práve na platforme, keďže konkurencia je veľká a aj vedenie Instagramu si to uvedomuje. A práve preto sa v najbližších dňoch budeme môcť stretnúť s novou funkciou.

 

Instagram prináša možnosť zdieľania profilov

Nálepku s označením profilu môžete v rámci príbehov na Instagrame vidieť už nejaký ten čas. Zdieľanie profilu však nebolo až doteraz možné, pričom ste mohli zdieľať nanajvýš používateľské meno s prelinkom na profil. Teraz sa však používatelia budú môcť stretnúť s novou nálepkou, v rámci ktorej budete môcť zdieľať celý profil.

 

Predstavte si teda situáciu, kedy používate dva profily na Instagrame a chcete ich medzi sebou zdieľať. Budete môcť využiť novú nálepku a vďaka nej si zvýšiť počet interakcií na profile či dokonca počet sledujúcich. Instagram však mnohí využívajú aj na svoje podnikanie a jeho propagáciu. Ak teda používate svoj firemný profil na Instagrame alebo jednoducho chcete nejaký profil podporiť, budete môcť využiť novú nálepku v rámci príbehov.

Táto možnosť sa doteraz nachádzala len v profiloch niektorých používateľov, no majitelia Android smartfónov na ňu zatiaľ nenarazili. Instagram tak pracuje na integrácii novej funkcie medzi všetkých používateľov aplikácie, teda aj medzi používateľov Androidov. Novú funkciu zdieľania profilov budete môcť pravdepodobne zaznamenať vo svojich účtoch už v najbližších týždňoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: touchIT / X, Foto: Brandwatch
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies