Prvá upútavka na druhú sériu juhokórejský seriálový hit Squid Game je tu!

NETKY.SK • 2 Február 2024, 20:11 • 2 min
Prvá upútavka na druhú sériu juhokórejský seriálový hit Squid Game je tu!

Netflix konečne zverejnil prvú upútavku na očakávanú druhú sériu seriálu Squid Game.

slovakia

left justify in out

Na oficiálnom účte Netflixu na sieti X (predtým Twitter) sa streamovací gigant podelil o 17-sekundový klip z druhej série Squid Game. Ukážka začína bezprostredne po skončení prvej série a ukazuje hlavnú postavu Seong Gi-huna, ako sa vyhráža tomu, kto je na opačnej strane telefónu, a je odhodlaný zistiť, kto riadi hry. Rovnaký klip je k dispozícii aj v novom videu nahranom na YouTube účte spoločnosti Netflix, ktoré je ukážkou radu filmov a televíznych relácií, ktoré majú byť v streamovacej službe uvedené v roku 2024.

Spolu s klipom Netflix poskytol popis s verejným potvrdením, že druhá séria sa na jeho platforme objaví ešte tento rok. Nie je to samozrejme prvýkrát, čo Netflix oznámil termín vydania druhej série Squid Game. Vo svojej výročnej správe o príjmoch zverejnenej minulý týždeň Netflix v tichosti oznámil, že Squid Game, okrem mnohých ďalších seriálov, ako je napríklad 3. séria Bridgertonu, bude uvedená v roku 2024.

 

Od chvíle, keď Netflix oznámil, že juhokórejský seriál obnovuje pre ďalšiu sezónu, sa správy o nej objavovali len ojedinele. Vlani v júni však Netflix prezradil, že hviezdy 1. série Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun a Gong Yoo sa vrátia v 2. sérii, a tiež potvrdil, že k hercom, ktorí sa pripoja k ďalšej sérii , patrí Yim Si-wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-hoon a Yang Dong-geun.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Netflix, Hollywood Reporter, Foto: ELLE
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies