Pokazené autá, ktoré nedávno zostali visieť na ceste. Takto reaguje polícia

NETKY.SK • 24 Október 2020, 10:53 • 2 min
Pokazené autá, ktoré nedávno zostali visieť na ceste. Takto reaguje polícia

Mnoho príslušníkov Policajného zboru SR si svoju prácu robí veľmi dobre, čo si všímajú aj občania.

slovakia

left justify in out

Za svoju ochotu do bodky napĺňať heslo polície „Pomáhať a chrániť“ sú títo strážcovia zákona aj odmeňovaní zo strany verejnosti. Jeden z občanov, Ondrej, sa poďakoval za pomoc policajtovi.

„Ide o príslušníka OO PZ Veľký Šariš. Pán policajt Maťaš, aj keď bol v civile a predpokladám, že mimo služby, bol ochotný pomôcť,“ napísal s tým, že udalosť sa stala 30. septembra v Prešove.

 

 

Prešov

Pokazilo sa auto a zostalo stáť na ceste. „Keďže išlo stále veľa áut, nedalo sa auto odtlačiť na priľahlé parkovisko,“ vysvetlil s tým, že keď to situácia dovolila, začal tlačiť. „Pán policajt hneď pribehol, spoznal ma, nakoľko sa poznáme z inej veci a pomohol mi ochotne odtlačiť auto na parkovisko, zatiaľ čo kamarát šoféroval,“ vysvetlil. 

 

V civile

Verí, že takýchto príslušníkov bude aj vďaka takýmto príkladom stále viac. Navyše policajt pomohol napriek tomu, že nebol v službe. „Pomáhať a chrániť sa teda naplnilo do bodky,“ dodal Ondrej.

 

 

Nitra

Iný prípad pokazeného auta zaznamenali v Nitre na frekventovanej ulici. „Vaša hliadka mi pomohla odtiahnuť auto mimo cestu,“ napísala Ladislava s dôvetkom, že takto si predstavuje naplnenie motta polície.

 

Košice

Do tretice pomohli príslušníci PZ aj Petrovi, ktorého auto vypovedalo službu v Košiciach, taktiež na mieste plnom iných motorových vozidiel. „Chlapi palec hore," napísal Peter.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies