Vyberajte si z raja dámskych búnd

NETKY.SK • 31 Máj 2019, 15:00 • 2 min
Vyberajte si z raja dámskych búnd

V dnešnej dobe bundy majú svoje stále miesto v dámskom šatníku po celý rok. Už dávno nie sú len jesennou a zimnou záležitosťou, patria k nášmu každodennému outfitu. Určite šatník každej modernej ženy ukrýva nejednu bundu či bundičku.

slovakia

left justify in out

Ozdoba šatníka každej ženy

Nie každá žena preferuje nosenie kabátov, ale skôr jej vyhovuje bunda, ktorá tiež prešla istým prerodom vo svete módy. Už ani dámske bundy nie sú vyslovene športové, ale podobne ako kabáty, sú vhodné na každú príležitosť. Stačí si len správne vybrať.

 

Správna bunda sadne každej žene ako uliata                          

V prípade výberu dámskej bundy je dôležité ich využitie počas roka. To znamená, či vyberáme bundu na prechodné alebo zimné obdobie, na športovanie, do práce alebo na voľný čas. Podľa toho rozhoduje aj materiál, z ktorého je bunda vyrobená. Ďalším dôležitým faktorom je aj štýl, ktorý preferujeme. Niektoré z nás sú elegantné, iné zasa športové typy a nájdu sa medzi nami aj tie, ktoré vyznávajú elegantno-športový štýl. Veď kto povedal, že rifľová bunda sa nehodí k lodičkám? Alebo elegantné nohavice nepasujú ku koženej bunde? Ak sa správne zladíme, môžeme dosiahnuť okúzľujúci a jedinečný outfit.

 

Štýlové bundy na každú príležitosť

Ak patríte k milovníčkam tohto zaujímavého kúsku dámskeho oblečenia a neviete sa vzdať svojej obľúbenej bundy, ani nemusíte! Dnešná móda je natoľko vynaliezavá, že prináša na trh neustále nové modely a vzory dámskych búnd z rôzneho materiálu a z tej bohatej ponuky si určite vyberie každá z nás!

 

Dámska bunda vie byť veľmi dobrým spoločníkom pri akejkoľvek príležitosti, nielen vo voľnom čase alebo vo všedné pracovné dni. Dobre nám poslúži aj v slávnostnejšie chvíle, ako sú napr. rodinné oslavy alebo kultúrne podujatie. Elegantný outfit dosiahneme tou správnou kombináciou všetkých kúskov oblečenia. Vyskúšali ste, milé dámy, už niekedy skombinovať overal s koženou alebo denim bundou? Ak ešte nie, teraz je tá správna chvíľa! Spojenie nadčasového odevu-overalu s modernou a štýlovou bundou zvýrazní Vašu osobnosť a budete jednoducho originálna!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies