Podľa Neymara favoritmi na Zlatú loptu Messi, Ronaldo a Iniesta

NETKY.SK • 2 November 2012, 08:13 • 2 min
Podľa Neymara favoritmi na Zlatú loptu Messi, Ronaldo a Iniesta

Podľa Neymara favoritmi na Zlatú loptu Messi, Ronaldo a Iniesta - Futbal Podľa talentovaného brazílskeho futbalistu Neymara sú najväčšími favoritmi na triumf v ankete FIFA Zlatá lopta Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a Andres Iniesta. Neymar, ktorý figuruj

slovakia

left justify in out

img

Podľa talentovaného brazílskeho futbalistu Neymara sú najväčšími favoritmi na triumf v ankete FIFA Zlatá lopta Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a Andres Iniesta.
      Neymar, ktorý figuruje medzi 23 kandidátmi na ocenenie "Ballon d'Or" má za sebou pozoruhodný rok s FC Santos, ale neočakáva, že v spomínanej ankete sa dostane medzi posledných troch.
      Podľa Neymara je momentálne až príliš veľa hráčov, ktorý by v prestížnej ankete mohli skončiť pred ním. Dvadsaťročný kanárik sa domnieva, že vyhrať by mal Messi, ktorý má "náskok pred všetkými, ale Ronaldo je v tesnom závese."
      Neymar sa dostal medzi 23 kandidátov druhý rok v rade, pričom v minulej sezóne dostal cenu Ferenca Puskasa za najkrajší gól v roku 2011.  

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies