REPORTÁŽ: Gábor Boráros veľkolepo otvoril predajňu so značkou Twinzz!

NETKY.SK • 2 Apríl 2019, 12:00 • 2 min
REPORTÁŽ: Gábor Boráros veľkolepo otvoril predajňu so značkou Twinzz!

DUNAJSKÁ STREDA - Značka Twinzz je úspešná nie len po celom svete, ale aj u nás. Fanúšikmi tejto značky sú viacerí úspešní zápasníci. Jedným z nich je aj Gábor Boráros, ktorý si v Dunajskej Strede otvoril svoju kamennú predajňu. Pri otvorení nechýbalo šampanské ani luxusné autá.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Twinzz je životný štýl, nie módna značka. Poslanie tejto značky je odrážať svet Twinzz family v dizajnových výrobkoch". Značka bola založená v roku 2014 a na začiatku sa preslávila najmä pokrývkami hlavy, ktoré sú vyrobené s použitím najkvalitnejších materiálov a dokončené prvotriedným luxusným zdobením. Momentálne je značka Twinzz úspešnou po celom svete.

 

Od samého začiatku ako sa Twinzz rozhodli preraziť na Slovensku spolupracovali s Gáborom, ktorý si toto oblečenie veľmi obľúbil a rozhodol sa otvoriť si vlastnú kamennú predajňu. Na veľkolepom otvorení sme nechýbali ani my a nenechal si to ujsť ani Attila Végh či Ľudovít Klein, ktorí s obľubou nosia túto značku a samozrejme nechýbal distribútor značky Peter Hubcej.

 

Pozrite sa ako to na otvorení vyzeralo.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies