Lakers sa podaril veľký prestup, ktorým sú pasovaní na jedného z favoritov pre budúcu sezónu NBA

NETKY.SK • 17 Jún 2019, 16:08 • 2 min
Lakers sa podaril veľký prestup, ktorým sú pasovaní na jedného z favoritov pre budúcu sezónu NBA

BRATISLAVA - NBA už spoznalo svojho šampióna pre sezónu 2018/2019 a hráčov čaká teraz pár týždňov dovolenky. Manažéri a majitelia tímov sú však v plnom pracovnom nasadení, pretože kolotoč prestupov sa už naplno rozbehol.

slovakia

left justify in out

Jeden veľký prestup sa podaril klubu s bohatou históriou, ktorý minulý rok navyše získal aj hviezdneho LeBrona Jamesa, avšak do vyraďovacích bojov sa teraz nedostal. To si tím ako LA Lakers nemôže dovoliť a preto vymyslel ponuku, s ktorou súhlasila aj druhá strana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#losangeleslakers #bgsforeditors #effectsforeditors #lakerslogo

Príspevok, ktorý zdieľa Donations appreciated= S/O 👌 (@aquareveals),

 

LeBron James získal nového spoluhráča do zákaldnej päťky a zrazu je celkom reálne, že by Lakers mohli hrať na budúcu sezónu aj finále svojej konferencie. Jedná sa o jedného z najlepších podkošových hráčov súčasnosti, ktorý reprezentoval USA už na olympijských hrách v Londýne 2014, ešte ako hráč bez jediného zápisu v NBA. V tom istom roku sa totiž stal jednotkou draftu, ktorú si napokon vybralo New Orleans Pelicans.

 

 

Anthony Davis pôsobil v tomto klube od začiatku svojej kariéry NBA už ako olympijský víťaz. Celé mužstvo sa skladalo samozrejme okolo neho. Majiteľom sa aj dokonca podarilo zlákať do klubu ikony ako Rajon Rondo, Jrue Holiday či DeMarcus Cousins, no tímu sa nikdy nepodarilo prebojovať cez prvé kolo play off.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Squad! 🤘🏽🤘🏽

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Davis (@antdavis23),

 

Anthony je však hráč s veľkým potenciálom, ktorého by chcelo mať pod košom takmer každé mužstvo. Navyše po minulej sezóne sa vyjadril, že klub rozhodne opustí a zmluvu nechce predlžovať za akýchkoľvek podmienok. Chytilo sa toho Los Angeles Lakers, ktoré potrebuje okolo LeBrona Jamesa rozhodne prebudovať takmer celý káder. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AD on da way!! @antdavis23 🤣. Let’s get it bro! Just the beginning..👑 #LakeShow

Príspevok, ktorý zdieľa LeBron James (@kingjames),

 

Prestup medzi New Orleans Pelicans a Los Angeles Lakers:

ANTHONY DAVIS - JOSH HART, LONZO BALL, BRANDON INGRAM

 

Do Lakers teda mieri hviezdny podkošový hráč, z ktorého spolupráce s LeBronom sa už fanúšikovia nevedia dočkať. Lakers sa však muselo vzdať Lonza Balla, viacerými expertmi považovaného za budúcnosť amerického basketbalu, iní ho vidia len ako chlapčeka, ktorému otec všetko vybavil. Ďalej je to mladík Brandon Ingram a Josh Hart. Všetko mladí hráči, ktorí idú do tímu, kde svoju kariéru odštartuje aj najväčšia hviezda draftu za posledné roky Zion Williams. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The New Orleans Pelicans ended up with the first pick of the 2019 NBA Draft! 👀😳🤷‍♂️

Príspevok, ktorý zdieľa Basketball Land (@basketball.land),

 

Uvidíme teda, ktorá strana získala tímto prestupom viac. Niektoré veľké prestupy priniesli pozitívne vyladenie oboch tímov. Príkladom by mohol byť odchod Carmela Anthonyho z Denveru do New Yorku Knicks. Mladým puškám z Denveru sa v nasledujúcich sezónach darilo aj napriek zraneniam, keď sa však zranil Carmelo, NY to pocítil takmer v každom zápase. Lebron už tiež nie je najmaldší, veď pred rokom bol v Alll Star Game najstarším hráčom na palubovke. Lakers si však pôjdu v budúcej sezóne rozhodne po titul. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies