Bratislavská polícia riešila partnerskú hádku. Žena sa pokúsila zraziť svojho partnera a takmer jej to vyšlo

NETKY.SK • 28 Október 2020, 09:19 • 2 min
Bratislavská polícia riešila partnerskú hádku. Žena sa pokúsila zraziť svojho partnera a takmer jej to vyšlo

BRATISLAVA – Bratislavský policajti riešili kuriózny prípad. Na Rádiovej ulici v hlavnom meste Bratislavčanka úmyselne zrazila svojho partnera.

slovakia

left justify in out

Hádka medzi partnermi sa takmer skončila tragédiou. Nahnevaná žena sa opakovane pokúsila zraziť svojho priateľa. Keď žena vozidlom namierila na muža po prvý krát, silný náraz zjemnil obrubník. Keď sa muž pozviechal, dal sa na útek.

 

Muža zrazila dva krát

Páchateľka sa však nenechala odradiť a svojho partnera začala prenasledovať a narazila do neho druhý krát. Tentokrát bol však náraz taký silný, že aj s autom skončila mimo cesty, pričom narazila do oplotenia jednej z miestnych pizzerii.

 

Muž ostal po náraze zakliesnený pod autom a žena z miesta činu ušla. Po privolaní záchranárov, skončil chlap v jednej z bratislavských nemocníc s ťažkými poraneniami. Polícia ženu zakrátko vypátrala a eskortovala na príslušné policajné oddelenie.

 

Žena sa tvrdému trestu nevyhne

Iba 31-ročná Bratislavčanka bola podrobená vyšetreniu na prítomnosť omamných látok, ktoré skončilo s pozitívnym výsledkom. Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu ublíženia na zdraví.

 

V prípade preukázania viny pred súdom jej za ublíženie na zdraví, ktorého sa mala dopustiť počas vyhláseného núdzového stavu, hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies