Počuli ste už o inovačnom program Disrupt Me? Zdokonalí vašu firemnú stratégiu cez izraelské inovácie!

NETKY.SK • 17 Február 2024, 08:00 • 2 min
Počuli ste už o inovačnom program Disrupt Me? Zdokonalí vašu firemnú stratégiu cez izraelské inovácie!

EIT Hub Israel, izraelská pobočka Európskeho inštitútu pre inovácie a technológie, v roku 2024 opäť organizuje inovačný program Disrupt Me, určený pre európske spoločnosti, ktoré chcú pre svoj ďalší rozvoj využiť izraelské inovácie.

slovakia

left justify in out

Program poskytuje komplexné inovačné riešenia, ktoré pomáhajú spoločnostiam nájsť najmodernejšie technológie z Izraela a s ich pomocou zdokonaliť svoju firemnú inovačnú stratégiu.

Do programu sa môžu prihlásiť európske spoločnosti z ktoréhokoľvek sektora, ktoré majú viac ako 500 zamestnancov a/alebo ročné príjmy viac ako 80 mil. EUR a majú vedúceho projektového manažéra vo funkcii súvisiacej s inováciami. Program trvá 3-7 mesiacov a jeho priebeh bude v prípade každého účastníka prispôsobený jeho konkrétnym obchodným alebo technologickým potrebám.

V prípade záujmu o účasť je tím EIT Hub Israel pripravený uskutočniť osobitný rozhovor a poskytnúť odpovede na akékoľvek súvisiace otázky.
Prihlášky do programu je možné podávať do 30. apríla 2024. Následne prebehne selekcia na základe pohovorov s uchádzajúcimi sa spoločnosťami.

Náklady na účasť v Disrupt Me v prípade slovenských spoločností predstavujú 12 000 EUR. Viac informácií o programe a prihláška sú dostupné na webe EIT Hub Israel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: MZV SR, Foto: Členovia teamu programu Disrupt me. (go-eit.eu)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies