Počas MTV Video Music Awards vystúpia aj Rod Stewart, DNCE a Demi Lovato

NETKY.SK • 24 August 2017, 13:56 • 2 min
Počas MTV Video Music Awards vystúpia aj Rod Stewart, DNCE a Demi Lovato

NEW YORK - V rámci tohtoročného udeľovania MTV Video Music Awards (VMA) vystúpia aj anglický spevák Rod Stewart, americká formácia DNCE a speváčka Demi Lovato.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa uskutoční 27. augusta v kalifornskom Inglewoode, no všetci menovaní sa počas neho predstavia v Las Vegas. Sedemdesiatdvaročný rodák z Londýna spolu s DNCE predvedie novú verziu svojho hitu Da Ya Think I'm Sexy?.

 

Dvadsaťpäťročná interpretka zase zaspieva svoj najnovší singel Sorry Not Sorry, ktorý je nominovaný v novej kategórii Skladba leta. V nej súťaží napríklad aj pieseň Despacito od Portoričanov Luisa Fonsiho a Daddy Yankeeho.

Na tohtoročnom udeľovaní MTV VMA vystúpia aj Ed Sheeran, Miley Cyrus, Lorde, The Weeknd, Fifth Harmony, Thirty Seconds To Mars, Shawn Mendes, Gucci Mane, Logic, Khalid, Julia Michaels, Post Malone či Katy Perry, ktorá bude celé podujatie aj moderovať. Počas večera sa predstaví aj speváčka Pink, ktorá dostane Michael Jackson Video Vanguard Award za úspechy v oblasti hudby a filmu.

Zoznamu kandidátov na tohtoročné MTV Video Music Awards dominuje Kendrick Lamar, ktorý je nominovaný až v ôsmich kategóriách. Okrem iného zabojuje o titul Umelec roka, Video roka aj Najlepšie hip-hopové video. Katy Perry a The Weeknd majú po päť a Bruno Mars štyri nominácie.

MTV siahla k čiastočným zmenám v kategóriách, keď v tomto roku po prvý raz nebude udeľovať ocenenia pre najlepšiu speváčku a najlepšieho speváka a tieto dve kategórie začlenila pod jednu - Umelec roka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies