Pri tragickej dopravnej nehode v Hybe vyhasol život 39-ročného vodiča

NETKY.SK • 4 September 2019, 17:01 • 2 min
Pri tragickej dopravnej nehode v Hybe vyhasol život 39-ročného vodiča

HYBE – Život 39-ročného vodiča z okresu Liptovský Mikuláš si vyžiadala stredajšia dopravná nehoda, ktorá sa stala na ceste prvej triedy v katastri obce Hybe. O tom informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

slovakia

left justify in out

„Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 39-ročný vodič viedol motorové vozidlo Fiat v smere od obce Kráľova Lehota na Hybe. Následne v pravotočivej zákrute došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke vozidla Fiat s oproti idúcim motorovým vozidlom Iveco, ktoré viedol 48-ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves,“ uviedol Moravčík.

 

img

 

Vodič vozidla Iveco utrpel predbežne ľahké zranenia, alkohol u neho policajti nezistili. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva.

 

"Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 33.000 eur,“ doplnil žilinský krajský policajný hovorca s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom aktuálneho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona