Kto bol kto počas nehody v Bratislave? Poznáme totožnosť obetí aj samotných vinníkov

NETKY.SK • 3 Október 2022, 10:42 • 2 min
Kto bol kto počas nehody v Bratislave? Poznáme totožnosť obetí aj samotných vinníkov

BRATISLAVA – Totožnosť vodiča, ktorý v nedeľu večer svojou jazdou usmrtil štyroch mladých ľudí a iným zavinil prevoz do nemocnice s ťažšími aj ľahšími zraneniami, nie je viac neznáma.

slovakia

left justify in out

Muž podľa všetkého zastával váženú funkciu, pôsobil ako generálny sekretár Deaflympijského výboru Slovenska, dokonca sa vie už i jeho celé meno. Dušan Dědeček sa viezol spolu so svojím synom Lukášom, ktorý v rovnakom výbore získal zamestnanie kontrolóra. Mladší z dvojice, ktorému sa alkohol v krvi nameral tiež, sa nachádza v nemocnici a zdravotný personál robí, čo môže, aby si poradil s vážnejšími zraneniami. Podľa zistení by malo ísť najmä o ťažkosti s chrbticou.

 

Obete

 

Minister vnútra Roman Mikulec poskytol podrobnosti o obetiach, vraj to boli vysokoškolskí študenti a práve dnes, 3. októbra, mali zažiť prvý deň svojho vysokoškolského štúdia. Uviedol, že sám nevie, ako sa s udalosťou vyrovnať, ale jedným si je istý už teraz, že podporí sprísnenie trestov pre vinníkov autonehôd..



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies