Opitá vodička v Sabinove nabúrala do troch vozidiel v protismere

NETKY.SK • 20 December 2023, 10:45 • 2 min
Opitá vodička v Sabinove nabúrala do troch vozidiel v protismere

SABINOV - Opitá vodička z obce Milpoš spôsobila nehodu v Sabinove, keď narazila do troch vozidiel v protismere. Dychová skúška ukázala hodnotu takmer 1,7 promile. Žena je obvinená z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

slovakia

left justify in out

Žena z obce Milpoš bola obvinená z trestného činu   ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, ktorého sa dopustila včera (19.12.2023) popoludní, v Sabinove.  Viedla osobné vozidlo  pričom prešla do protismeru, kde  došlo k zrážke s protiidúcim  osobným autom, následne narazila do druhého osobného vozidla a nakoniec nabúrala aj do tretieho osobného auta. 

 

Po príchode policajnej hliadky na miesto dopravnej  nehody boli všetci účastníci podrobení dychovým skúškam. U vodičky bol výsledok pozitívny, dosiahol hodnotu takmer 1,7 promile!  Žena bola obmedzená na osobnej slobode,  bola umiestnená do cely policajného zaistenia.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KZ PZ v Prešove, Foto: Topky / Getty Images (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies