Novým generálnym riaditeľom Všeobecnej zdravotnej poisťovne sa stal Michal Ďuriš

NETKY.SK • 11 Január 2024, 07:42 • 2 min
Novým generálnym riaditeľom Všeobecnej zdravotnej poisťovne sa stal Michal Ďuriš

Aby bolo zachované plynulé fungovanie VšZP, a.s., v zmysle zákona došlo k zmene stanov poisťovne, vďaka čomu je možné, aby bolo predstavenstvo poisťovne dočasne jednočlenné.

slovakia

left justify in out

Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková včera odvolala súčasné vedenie Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s. na čele s generálnou riaditeľkou a predsedníčkou predstavenstva Ľubicou Hlinkovou. Na pozíciu generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva VšZP, a.s vymenovala od 11. januára 2024 Michala Ďuriša

„Pani Hlinkovej a odchádzajúcim členom predstavenstva ďakujem za konštruktívnu spoluprácu a želám im veľa úspechov v ďalšom osobnom aj profesionálnom živote. Verím, že nové vedenie VšZP bude efektívne pokračovať v zlepšovaní manažmentu najväčšej zdravotnej poisťovne na Slovensku,“ uviedla na pôde VšZP, a.s. pri osobnom poďakovaní doterajšiemu vedeniu poisťovne ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková.

Doc. PhDr. JUDr. Michal Ďuriš, PhD. pôsobil vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni, a.s. od mája 2016 do mája 2020 vo viacerých funkciách. Bol členom predstavenstva poisťovne, vedúcim sekretariátu generálneho riaditeľa, riaditeľom sekcie stratégie a riadenia, či riaditeľom sekcie právnych služieb a služieb klientom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Ministerstvo zdravotníctva (www.health.gov.sk). Foto: Generálne riaditeľstvo na Panónskej ceste 2 v Bratislave. (Wikipedia)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies