Nové bezpečnostné opatrenia pri letoch do USA sa budú týkať všetkých

NETKY.SK • 26 Október 2017, 06:41 • 2 min
Nové bezpečnostné opatrenia pri letoch do USA sa budú týkať všetkých

WASHINGTON - Pasažieri všetkých letov smerujúcich do USA musia - po uplynutí 120-dňovej lehoty stanovenej americkými úradmi na splnenie predmetných bezpečnostných krokov - rátať s novými zintenzívnenými bezpečnostnými opatreniami.

slovakia

left justify in out

O nich už skôr v priebehu stredy informovalo päť významných prepravcov - letecké spoločnosti Air France, Cathay Pacific, EgyptAir, Emirates a Lufthansa.

 

Opatrenia vrátane bezpečnostných rozhovorov, ktoré čakajú na cestujúcich, sa budú týkať tak občanov Spojených štátov, ako aj cudzincov.

 

Opatrenia sa budú týkať všetkých priamych letov do USA, kontroly budú teda prebiehať na ostatnom letisku, ktoré je na trase lietadiel ešte mimo územia Spojených štátov.

 

Zintenzívnené bezpečnostné kontroly sa denne týkajú asi 325-tisíc cestujúcich, ktorí smerujú na palube 2000 strojov 180 leteckých spoločností z 280 letísk 105 krajín sveta do USA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies