Nová výzva Zapni sa pre Slovensko má povzbudiť ľudí k dobrovoľníckym činom

NETKY.SK • 20 Júl 2023, 15:30 • 2 min
Nová výzva Zapni sa pre Slovensko má povzbudiť ľudí k dobrovoľníckym činom

BRATISLAVA - Nová výzva Zapni sa pre Slovensko má povzbudiť ľudí k dobrovoľníckym činom a dobrým skutkom.

slovakia

left justify in out

Práve cez dobrovoľnícke aktivity môžu totiž spoznávať organizácie, ktoré sa každý deň snažia pomáhať a zároveň môžu sami zažiť pocit, že aj oni prispievajú k zmene. Cieľom je urobiť spoločne aspoň tisíc dobrých skutkov. "Veríme, že dobrovoľné zapojenie, zapnutie sa každého človeka, ktorý sa rozhodne urobiť niečo dobré, pomôže posilniť jeho vieru v to, že konkrétnymi činmi môžeme zmeniť Slovensko. A prevziať zodpovednosť za jeho budúcnosť," približuje Zuzana Suchová, spoluzakladateľka iniciatívy.

 

Jednotlivci sa môžu zapojiť tromi spôsobmi, a to dobrovoľníckou aktivitou, finančným príspevkom alebo prevzatím "svojho dielu zodpovednosti" za ďalší vývoj Slovenska tým, že pôjdu voliť. Prvými dvoma spôsobmi sa môžu zapojiť aj firmy a rôzne organizácie. Iniciatíva zároveň oslovuje neziskové organizácie, samosprávy či rôzne inštitúcie, aby sa do výzvy zapojili a zverejnili svoje dobrovoľnícke príležitosti. Bližšie informácie sú zverejnené na webovej stránke www.zapnisapreslovensko.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
TASR / Marek Nemček Foto: Ministerstvo školstva
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies