Nikdy neprehral na knokaut a zápasil so špičkou KSW: Kto je dnešný titulový vyzývateľ Dominika Humburgera?

NETKY.SK • 10 Jún 2023, 16:45 • 2 min
Nikdy neprehral na knokaut a zápasil so špičkou KSW: Kto je dnešný titulový vyzývateľ Dominika Humburgera?

Poľský bojovník Robert Maciejowski zažije premiéru v organizácii Real Fight Aréna a rovno o dočasný titul strednej váhy. Na RFA 11 nahradil Nenada Avramoviča, ktorý bez uvedenia dôvodu týždeň pred turnajom zrušil svoj zápas.

slovakia

left justify in out

Maciejowskeho štýl je založený výlučne na strikingu a nikdy v kariére neprehral na knokaut. Jeho titulový zápas s Humburgerom teda sľubuje poriadne ostrú postojársku bitku. Zápas Humburger vs. Maciejowski bude predposledný na karte a sledovať ho môžete prostredníctvom platformy PPV.

 

img

 

Nikdy neknokautovaný

Robert „Karpackie Serce“ Maciejowski má v súčasnosti skóre 6-5-1, pričom len raz v kariére bol ukončený, keď ho v Spišskej Novej Vsi na PCF 19 utiahol špecialista na submisie Guilherme Cadena. Zvyšné 4 prehry má všetky až na body, pričom posledné dve porážky prišli v najlepšej európskej organizácii KSW. Až na jednu výnimku, všetky výhry dosiahol knokautom.

 

Ako prvý bojovník dokázal zdolať Bartlomieja Gladkowicza, ktorý sa neskôr predstavil na RFA Warm-Up proti Davidovi Hoškovi. Maciejowski presadzuje tvrdý agresívny postoj založený na dlhých boxerských kombináciách.

 

Podobne ako Humburger, ešte nikdy nemal zápas na 5x5 minút, no oproti svojmu dnešnému súperovi má výhodu v podobe dvojnásobného počtu profi zápasov. Či ju však bude vedieť zužitkovať, zistíme až na dnešnom turnaji RFA 11, ktorý môžete sledovať na stránke realsport.tv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies