Populárny spevák Darius Danesh zomrel za záhadných okolností

NETKY.SK • 17 August 2022, 10:52 • 2 min
Populárny spevák Darius Danesh zomrel za záhadných okolností

ROCHESTER - Bývalý súťažiaci Pop Idol a divadelná hviezda Darius Campbell Danesh zomrel vo veku 41 rokov.

slovakia

left justify in out

Úmrtie oznámila médiám jeho rodina. Speváka, herca a bývalého súťažiaceho z Pop Idol mali nájsť v jeho byte v Rochestri v štáte Minnesota bez známok života. Pri prvotnej obhliadke tela zosnulého umelca nebola zistená žiadna očividná príčina jeho úmrtia. Miestne policajné oddelenie zatiaľ nepotvrdilo ani cudzie zavinenie, vo veci začali vyšetrovanie. 

 

Prečítajte si aj: Vďaka piesni Langoš môžete vyhrať súkromný koncert kapely Heľenine oči!

 

obrazok

Zosnulý umelec Darius Danesh

 

„Žiadame, aby ste láskavo rešpektovali naše želania týkajúce sa súkromia v tejto chvíli, kým sa budeme vyrovnávať s tragickou stratou nášho syna a brata," uviedla jeho rodina na sociálnych sieťach. 

 

 

Darius Campbell Danesh sa narodil v Glasgowe škótskej matke a iránskemu otcovi. Prvýkrát sa preslávil v prelomovej talentovej šou Popstars ITV v roku 2001 s divadelným stvárnením Baby One More Time od Britney Spears. O rok neskôr sa objavil v Pop Idole a vo finále, ktoré sledovalo viac ako 13 miliónov ľudí, skončil tretí za Willom Youngom a Garethom Gatesom.

 

Po svojich vystúpeniach dostal Danesh ponuku priamo od obávaného porotcu mnohých súťaží Simona Cowella. V spolupráci  s producentom Stevom Lillywhiteom spolupracoval na jeho singli Colourblind. Pieseň sa dostala na prvé miesto vo Veľkej Británii, zatiaľ čo jeho album Dive In sa dostal do top 10. V nasledujúcich troch rokoch vydal Danesh ďalšie štyri top 10 singlov – Rushes, Incredible (What I Meant to Say), Kinda Love a Live Twice.

 

Zo sveta: Populárny herec Ashton Kutcher trpí závažným ochorením, choroba ho pripravila o zrak i sluch



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies