Neuveriteľné triumfy na majstrovstvách Európyv MMA v Belehrade, 2 zlaté a 4 bronzové !!!!

NETKY.SK • 5 Apríl 2024, 13:57 • 2 min
Neuveriteľné triumfy na majstrovstvách Európyv MMA v Belehrade, 2 zlaté a 4 bronzové !!!!

Belehrad, 31. marec 2024 – Úžasné správy z Majstrovstiev Európy v MMA pod zástavou IMMAF v Belehrade! Slovenskí bojovníci sa výrazne presadili na pódiu a zanechali svoj nezmazateľný odkaz.

slovakia

left justify in out

Miroslav Mlynček sa stal neodolateľným šampiónom dňa a získal zlatú medailu v kategórii Youth / Men / Youth A / Bantamweight (61.2 kg). Jeho úžasný výkon bol navyše ocenený titulom Performance of the Day! 

 

Mirko Mlynček je historicky prvý Slovák, ktorý na Majstrovstvách sveta v MMA vybojoval pre Slovensko medailu. Športom si mal predovšetkým pomôcť upevniť zdravie, vyrástol však z neho obrovský talent, ktorý už teraz háji slovenské farby. Štrnásťročný Mirko Mlynček z Martina si z posledných juniorských majstrovstiev sveta v MMA odniesol bronzovú medailu ako vôbec prvý Slovák v histórii. „Mirko ma prvý šokoval na Majstrovstvách sveta v Soffi, kde zííslal bronz a srdcia ľudi. Mirko si tú zlatú medailu vydrel. Nechal v klietke kus seba, vyhral 5 zápasov počas 1 dňa a zaslúžene vyhral to zlato po ktorom tak neskutočne túžil. Má skvelý tím ludí a ešte 1 rok može zápasit v tejto kategórii.” Povedal Marek Herda, Prezident Slovenského zvazu MMA. Mirko Mlynček však nie je bojovníkom len v ringu, ten najťažší boj zvládol hneď po príchode na svet.

Natália Ružová zaznamenala ďalší historický moment pre slovenské MMA, keď si odniesla zlatú medailu v kategórii Youth / Women / Youth A / Featherweight (65.8 kg). Jej odvaha a talent nás všetkých nesmierne potešili! 

Dária Fedchuk ukázala svoju nezlomnú vôľu a získala bronzovú medailu v kategórii Youth / Women / Youth A / Strawweight (52.2 kg), čím prispela k sláve nášho krajiny!

Ale to nie je všetko! Alexandra Jakubcová a Eliška Machová zaslúžene pridali do zbierky slovenských medailí dve ďalšie bronzové trofeje! Viktor Kretter si tiež zaslúžene získal bronz v kategórii Men / Youth B / 67 kg, čím dokázal svoju silu a odhodlanie! Ivan Koršlák a Samuel Krutý sa síce neumiestnili na pódiu, no ich bojovný duch a úsilie nás nesmierne hrdí! Majstrovstvá Európy v MMA IMMAF sú stále v plnom prúde a Slovensko má ešte veľa príležitostí! Držme našim bojovníkom palce a nechajme ich ukázať svoje najlepšie!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Marek Herda
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies