NBA: LeBron v play-offovom móde bez telefónu aj Twitteru

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 10:28 • 2 min
NBA: LeBron v play-offovom móde bez telefónu aj Twitteru

CLEVELAND - Ani mobil, ani Twitter, ani Instagram - kto by sa chcel v týchto dňoch akýmkoľvek komunikačným kanálom spojiť s najlepším basketbalistom sveta LeBronom Jamesom, má jednoducho smolu.

slovakia

left justify in out

Líder Clevelandu sa totiž už štvrtý rok po sebe "prepol" do play-offového módu, v ktorom sa stráni akýchkoľvek vonkajších vplyvov.


"Nepoužívam nijaké telefóny, sociálne siete, nemám nič," vysvetlil podľa USA Today 30-ročný krídelník, ktorý všetku energiu sústredí na zisk svojho tretieho titulu v NBA. "Nestarám sa o nezmysly, všade naokolo je ich príliš veľa. Uzatvoril som sa do seba a netúžim, aby sa mi niečo nežiaduce vkrádalo do mysle."


LeBronovi taktika zatiaľ tento rok vychádza, Cavaliers vyhrali oba domáce súboje nad Bostonom vo štvrťfinále Východnej konferencie, k čomu on prispel dovedna 50 bodmi, 15 doskokmi a 14 asistenciami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies