FOTO: Na slovenskej diaľnici zadržali migrantov

NETKY.SK • 17 Máj 2019, 06:22 • 2 min
FOTO: Na slovenskej diaľnici zadržali migrantov

BRATISLAVA/PREŠOV - Ako uviedla polícia na svojom facebookovom profile, včera došlo na diaľnici medzi Prešovom a Košicami za kurióznych okolností k zatknutiu migrantov.

slovakia

left justify in out

Polícia včera riešila prípad, aký pre Slovensko nie je tak celkom bežný. Na diaľnici medzi Prešovom a Košicami zadržali dvoch migrantov, ktorí prekročili naše hranice ilegálne a pokúšali sa dostať do nemeckého Berlína.

 

Išlo konkrétne o dvoch mužov, Inda a Afganca, ktorý sa z domoviny až na Slovensko dostal takmer len pešo. Ind i Afganec sa stretli v Srbsku, kde si vytipovali kamión. Prerezali plachtu návesu a potajomky vnikli dnu. Nič netušiaci šofér takto viezol čiernych pasažierov až na Slovensko, kde sa, na už spomínanom úseku, situácia zvrhla.

 

Vodič kamiónu si počas jazdy všimol búchanie na kabínu. Na jej vrch sa totiž dostali migranti z návesu a bili do nej, aby vodič spomalil a oni mohli zoskočiť. To sa im aj podarilo, no krátko na to ich zadržala dopravná polícia, ktorú už medzi tým zavolal iný kamionista idúci za bieloruským kamiónom.

 

Migranti boli zadržaní, nemali pri sebe žiadne doklady.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies