Nákladný vlak sa zrazil s kamiónom, nikto sa nezranil

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 11:12 • 2 min
Nákladný vlak sa zrazil s kamiónom, nikto sa nezranil

DOLNÝ ŠTÁL – Na železničnom priecestí pri obci Dolný Štál smerom na Topoľníky v okrese Dunajská Streda došlo dnes krátko po 10. hodine k zrážke nákladného vlaku a kamióna. Nákladné vozidlo sa zastavilo pred železničným priecestím, ale jeho predná časť presahovala do dráhy vlaku.

slovakia

left justify in out

Prichádzajúci vlak odhodil kamión mimo železničnú trať, opísal priebeh udalosti zástupca Okresného riaditeľa Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Dunajskej Strede Tibor Csandal. Napriek tomu, že na mieste nehody zasahovali príslušníci HaZZ s ťažkou technikou a zrážky takéhoto typu sa považujú za veľmi závažné, vodič kamióna utrpel len ľahké zranenia. Ošetrujú ho v dunajskostredskej nemocnici.

 

„Rušňovodič ani iné osoby sa nezranili. Hasiči vykonali protipožiarne opatrenia. V minimálnom rozsahu uniknuté pohonné látky zachytili hasiči pomocou sorbentu. Súčasne zabezpečili vozidlo proti ďalšiemu úniku paliva a vykonali na nákladnom aute protipožiarne opatrenia,“ konštatoval Csandal.

 

Podľa jeho slov bude doprava na železnici a na ceste medzi Dolným Štálom a Topoľníkmi v krátkom čase obnovená. V súčasnosti motorové vozidlá odkláňa polícia cez priľahlé obce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies