Oktagon 20: Vémola nedal Lohóremu šancu, Pešta si pýta Végha

NETKY.SK • 31 December 2020, 11:42 • 2 min
Oktagon 20: Vémola nedal Lohóremu šancu, Pešta si pýta Végha

Karlos Vémola je šampión prvý strednej váhy Oktagon 20. Stalo sa tak v hlavnom zápase stredajšieho turnaja.

slovakia

left justify in out

Vémola má titul

 

Karlos Vémola získal ako prvý titul šampióna strednej váhy. Všetkých 5 kôl vyhral Karlos Vémola. Kolá mali vcelku vyrovnaný priebeh. Lohoré sa snažil poraziť v postoji Karlosa ale kvôli nie príliš dobrému postaveniu a sile v nohách sa mu to nepodarilo. Na začiatku keď ešte mal dostatok síl v nohách bola určitá šanca, avšak postupne keď sa vytrácala aj ták Karlos dominoval viac a viac. V každom kole pôsobil rovnaký scenár: Lohóre sa snažil bojovať v postoji, ale Karlos stále dominoval na zemi, ale aj v postoji. Vémola jasne dominoval u všetkých rozhodcov a vyhral svoj jubilejný 30 zápas. Francúz Lohoré ukázal charakter, dvojica bavila online divákov všetkých 5 kôl.

 

 

Hneď po zápase ho vyzval o titul strednej váhy Samuel  "Pirát" Krištofovič ale on jeho výzvu odmietol kvôli nedostatku času an zhodenie potrebných kilogramov. Pripomenul že je to málo času a zhodnotil že ak by tento zápas sa uskutočnil tak potom až v apríli. Ak však do toho času zápas tak s Milanom Ďatelinkou. Podľa jeho slov by si to ale v januári najradšej rozdal s Oumarom Sy

 

Pešta vyzýva Atillu

 

Viktor Pešta, bývalý český zápasník UFC vyhral nad bývalým veteránom taktiež najslávnejšej MMA organizácie Ildemarom Alcantarom. Bol to jeho prvý od novembra minulého roka. Vtedy mu Michal Martínek zlomil čeľusť. 

 

Pešta zdolal Alcantaru na zemi, teda na jeho vlastnom piesočku. Ildemar Alcantar je držiteľom čierneho pásu v Jiu-Jitsu. Údermi na zemi ukončil zápas ešte v prvom kole.

 

Pre Oktagon sa vyjadril  na margo ďalšieho zápasu: 

 

,,Do poloťažkej váhy som mal prestúpiť už skôr, cítim sa v nej silný, rýchly, tvrdý. Nechcem prosíkať o zápas, navyše Karel (Vémola) predo mnou ušiel do strednej váhy, kde sa schováva. Chcem bojovať s najlepšími a jednotkou divízie je momentálne Attila Végh. Touto cestou ho vyzývam,”

 

Táto výzva nenechala Atillu chladným a nahral videodkaz.  Budúci rok v súhrne sľubuje množstvo bojového športu a MMA. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Vavra
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies