Najnovší seriál Taylora Sheridana Special Opps: Lioness zverejnil trailer

NETKY.SK • 13 Jún 2023, 14:00 • 2 min
Najnovší seriál Taylora Sheridana Special Opps: Lioness zverejnil trailer

Špionážny triler je najnovším seriálom Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara®, ktorý bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime neskôr v tomto roku.

slovakia

left justify in out

V očakávanom špionážnom trileri od Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara, sa predstaví hviezdne herecké obsadenie vrátane hlavnej predstaviteľky seriálu a výkonnej producentky Zoe Saldaña, Laysly De Oliveira, Michaela Kellyho, nominovaného na cenu Emmy, spoločne s držiteľom Oscara Morganom Freemanom a držiteľkou Oscara a výkonnou producentkou Nicole Kidman. Seriál Special Ops: Lioness je produkovaný spoločnosťami MTV Entertainment Studios a 101 Studios.

 

img

 

Special Ops: Lioness, seriál inšpirovaný skutočným programom americkej armády, sleduje život Joe (Saldaña) počas toho, ako sa snaží nájsť rovnováhu medzi osobným a profesionálnym životom ako špičková agentka CIA vo vojne proti terorizmu. Program Lioness, na ktorý dohliadajú Kaitlyn Meade (Kidman) a Donald Westfield (Kelly), najme drsnú mariňáčku Cruz (De Oliveira), aby v utajení pôsobila spolu s Joe medzi mocnými predstaviteľmi štátneho terorizmu v snahe CIA prekaziť ďalší 11. september.

 

V Special Ops: Lioness sa ďalej predstavia Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur a Hannah Love Lanier. Výkonnými producentmi seriálu sú Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone a John Hillcoat.

 

Special Ops: Lioness je najnovším prírastkom do rozrastajúcej sa ponuky Sheridana na SkyShowtime, kam patria napríklad 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King a Yellowstone.

 

Trailer: 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies