Halák s 25 zákrokmi pomohol Bostonu k triumfu nad New Yorkom Rangers

NETKY.SK • 17 Február 2020, 7:22 • 2 min
Halák s 25 zákrokmi pomohol Bostonu k triumfu nad New Yorkom Rangers

NEW YORK - Hokejisti Bostonu zvíťazili v stretnutí NHL na ľade New Yorku Rangers 3:1. V bránke hostí sa predstavil Jaroslav Halák a predviedol 25 zákrokov.

slovakia

left justify in out

Slovenský obranca Zdeno Chára odohral za Bruins 22:34 minúty, bol druhý najvyťaženejší hráč "medveďov" a mal dva plusové body. Boston uspel po tretí raz za sebou a zvíťazil deviatykrát z uplynulých desiatich duelov.

 

Chýbal Sekera

Hráči Dallasu podľahli domácej Ottawe 3:4 po predĺžení. V drese Stars opäť chýbal obranca Andrej Sekera, ktorý figuroval v pozícii zdravého náhradníka.

 

Ani 55 striel na bránku nestačilo Columbusu v New Jersey, keď prehral 3:4 po nájazdoch. Hrdinom domácich bol brankár Mackenzie Blackwood, ktorý si s 52 zákrokmi utvoril kariérne maximum. V nájazdoch navyše "vynuloval" šesť exekútorov Blue Jackets.

 

 

V drese Edmontonu hviezdil Leon Draisaitl. Nemecký útočník sa podieľal gólom a asistenciou na víťazstve v Caroline 4:3 po predĺžení. V uplynulých piatich zápasoch dosiahol dvanásť bodov a je suverénnym lídrom kanadského bodovania. Na konte má 95 bodov (34+61), druhý David Pastrňák z Bostonu zaostáva o 13 bodov.

 

Výsledky NHL:

Pittsburgh - Detroit 5:1, New York Rangers - Boston 1:3, Carolina - Edmonton 3:4 pp, Vancouver - Anaheim 1:5, Nashville - St. Louis 2:1, New Jersey - Columbus 4:3 pp a sn, Ottawa - Dallas 4:3 pp, Buffalo - Toronto 5:2, Winnipeg - Chicago 3:2.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona